Notícia

Vall de Núria a l'abril: tarifa reduïda i oberta la zona d'esquí per a debutants i Les Creus

Autor/a: Premsa web Vall de Núria
L’activitat a Vall de Núria continua i durant aquests mesos d’abril i maig l’estació ha preparat tota una sèrie d’activitats i de descomptes "de primavera" a l’estació del Grup FGC. Es posa en marxa una nova tarifa única en el bitllet del Cremallera, de 16,70€ els adults i 10€ els nens. Segons informa l'estació la nova tarifa suposa un 25% de descompte respecte al preu habitual del cremallera i el nou preu serà vàlid tant en dies laborables com en festius. A més, a tots aquells que vagin a Vall de Núria durant els mesos d’abril i maig se’ls regalarà un val per pujar-hi de forma totalment gratuïta durant els mesos de tardor.

Continua l’esquí durant l’abril

Les bones condicions meteorològiques d’aquesta temporada per a la pràctica de l’esquí han permès que, aquest any, l’estació de Vall de Núria continuï oberta al públic durant els tres primers caps de setmana del mes d’abril. Gruixos de neu de 90 a 110 cm han permès a l’estació mantenir oberta la Zona de debutants i Les Creus amb una tarifa reduïda de 21€ el forfet d’adult i 15,75€ el forfet d’infants.
Amb aquesta tarifa, a més, l’entrada al Parc Lúdic serà gratuïta.
Durant el mes d'abril l’estació ofereix uns paquets per a debutants, amb tot inclòs (cremallera, forfet, lloguer de material, assegurança i 1 hora de classes d'esquí) des de 31, 50€ per a adults i 26,25€ per a infants.
A més, la Vall de Núria ofereix aquest mes d'abril unes condicions excepcionals per a la pràctica de l'esquí de muntanya i és que els gruixos de neu són importants a les valls i cims de l'entorn.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny