Notícia

Aquest cap de setmana Grandvalira acollirà una prova de la Copa del Món de Kilòmetre Llançat

Autor/a: Arxiu Grandvalira
Grandvalira acollirà aquest cap de setmana una competició d'alt nivell: la Copa del Món de Kilòmetre Llançat.
Aquesta prova, la quarta i penúltima del calendari de la Federació Internacional d'Esquí (FIS) de la disciplina, tindrà lloc a la pista Antenes del sector de Grau Roig els dies 6 i 7 d'abril i comptarà amb la participació dels millors velocistes del món com el recordman mundial Simone Origone o l'actual campió de Copa del Món, Klaus Schrottshammer.
Aquesta és la segona edició de la Copa del Món de KL que es disputa a Grandvalira. Aquest any s'han realitzat millores a la pista per fer-la més segura i més ràpida.
La prova començarà el dissabte 6 amb la primera i la segona mànega d'entrenaments oficials a les 10:00h i a les 11:00h, respectivament. A les 12:00h es disputarà la primera ronda classificatòria i a les 13:30h, la prova puntuable del Campionat de França de Velocitat Quicksilver. Diumenge es veuran les dues mànegues de semifinals a partir de les 09:30h. El lliurament de premis tindrà lloc al peu del Telecadires Antenes.

Grandvalira preveu que aquesta prova de la Copa del Món sigui l'última que es disputi a la pista Antenes ja que s'està treballant a la pista Riberal del sector Grau Roig perquè pugui acollir proves internacionals de KL en el futur. Es tracta d'una pista més llarga, amb un gran desnivell i una àmplia zona de frenada que permetrà assolir velocitats més altes. Per això, Grandvalira segueix condicionant la pista perquè, un cop estigui homologada per la FIS, pugui acollir els Campionats del Món d'aquesta disciplina el 2015.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny