Notícia

El 55è Ral·li d'esquí de muntanya del CEC tancarà la XXIX Copa Catalana FEEC-Millet per equips

Autor/a: Roger Rovira - Web: FEEC
El proper diumenge 7 d’abril el Centre Excursionista de Catalunya organitzarà la 55a edició del Ral·li Internacional d’esquí de muntanya del CEC a la Vall de Parros (Val d’Aran), la cursa que tancarà la XXIX Copa Catalana FEEC-Millet per equips.

El dissabte 6 d'abril al poliesportiu de Salardú, a partir de les 17 h es farà l’acollida dels participants al poliesportiu de Salardú, per fer les darreres inscripcions, entrega de dorsals i regals de participació. Posteriorment, a les 19 h es farà el brífing amb tots els detalls de la cursa. Un cop acabat el brífing podreu assistir a la projecció de la pel·lícula The Fine Line a càrrec de l’ACNA.

Enguany, després d'unes quantes edicions a la vall de Conangles, el Ral·li, un autèntic referent en el món de les curses d'esquí de muntanya, es desplaçarà al nord de la Val d'Aran, entre el Pla de Beret i Montgarri, amb l'ascens al Tuc de Parros (2.731 m) com a plat fort, sempre i quan les condicions de la neu ho permetin. L’endemà diumenge es faran dues sortides, a determinar l’horari en funció de les condicions nivo-meteorològiques, des del Pla de Beret. Pel què fa a les inscripcions es poden fer al següent enllaç.

A partir de les 13.30 h hi haurà una botifarrada per tots els corredors i acompanyants, sorteig de material i entrega de trofeus al Refugi del CEC de Salardú.

El Ral·li d’aquest any comptarà amb 3 itineraris diferents:

Iitinerari 1.000 (1.200 m de desnivell): categoria cadet i popular
Itinerari 2.000 (2.000 m de desnivell): categoria júnior
Itinerari 3.000 (2.500 m de desnivell): categoria sènior

Font: FEEC - Centre Excursionista de Catalunya

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny