Notícia

Baqueira Beret suma 78.500 visites per Setmana Santa

Autor/a: Baqueira Beret
Baqueira Beret ha registrat una de les millors ocupacions per Setmana Santa dels últims anys. Si l'any passat 56.000 esquiadors van escullir l'estació aranesa com a destinació de les seves vacances per aquestes dates, aquesta temporada han estat 78.500 esquiadors els que han pogut gaudir de les condicions excepcionals de neu que presenta Baqueira Beret.

Prolongació temporada
Fins el 7 d'abril es podrà gaudir de tota l'àrea de Baqueira fins Bonaigua i, a més, amb un preu especial del forfet: adult 35 €, infantil 20 €.
A partir del 13 d'abril, l'estació obrirà la zona de Baqueira els caps de setmana i la setmana del 27 d'abril al 5 de maig. El preu del forfet durant aquestes dates és de: adults 25 € i nens 17 €.

Les previsions meteorològiques per als pròxims dies són de temperatures baixes
Actualment els gruixos de neu oscil·len entre els 150 cm i els 390cm, amb una temperatura de-2 º a les cota 1800.
Són, sense cap dubte, unes condicions que fan molt atractiva la pràctica de l'esquí a la primavera que es caracteritza per el seu gaudi en hores més primerenques i això permet aprofitar la variada oferta de aprèski que proposa la vall d'Aran.
Restauració a pistes del 2 al 7 d'abril.

Restauració a pistes del 2 al 7 d'abril.

Aquestes són les cafeteries que romandran obertes del 2 d'abril al 7 d'abril: Moët Winter Lounge d'Orri, Parrec entrepans d'Orri, Self service del Bosc i bar del Bosque i Sant Miquel El refugi en Bonaigua.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny