Notícia

Dissabte 30 de març, sessió musical al Moët Winter Lounge de Baqueira-Beret

Dissabte 30 de març hi haurà una sessió musical a la terrassa del Moët Winter Lounge de Baqueira-Beret. El conegut DJ Jaume Meya seleccionarà la millor música (www.jaumemeya.com).
Aquesta setmana els esquiadors de Baqueira-Beret coincidiran amb la celebració del Festival Pyrenades, que es celebra a Salardú entre els dies 23 al 30 de març Salardú.
La descoberta dels Pirineus al segle XIX com a espai natural per gaudir-ne amb excursions i ascensions als cims ha donat lloc al concepte de ‘pirineisme’. Amb aquest concepte s’identifica el moviment de persones que van iniciar i protagonitzar la conquesta de la serralada pirinenca. Per recordar l’esperit aventurer i naturalista dels qui durant tants anys han fet les seves escapades esportives i d’observació de la flora i la fauna als Pirineus, neix a Salardú el Festival Pyrenades.
Aquest any se’n presenta la tercera edició, que ve carregada amb un programa ple d’activitats esportives i culturals. Xerrades sobre alpinisme i excursionisme conviuran durant una setmana amb exposicions fotogràfiques i projeccions de cinema, concerts musicals i caminades populars. L’atractiu del Festival no és només el seu programa, sinó també l’indret on es realitza, en un enclavament privilegiat envoltat de grans muntanyes, ideal per a la pràctica de l’esport i el gaudi de la natura.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny