Notícia

Anna Oller (CANMC) guanya la Copa Espanya Infantils II

Autor/a: FCEH
La corredora de la FCEH i l'esquiador de la Federació Andalusa Ibai Linacisoro s'imposen a la classificació final d'Infantils II després de nou carreres al llarg de la temporada.
De dilluns a divendres de la setamana passada van tenir lloc a Baquèira Beret les fases finals del Circuit Audi Quattro Cup. El divendres 22 de març es va disputar l'última prova d'esquí alpí de categoria Infantil, noies i nois de 12 a 16 anys. El dilluns i dimarts van córrer els Infantils I, el dimecres les dos categories van descendir el mateix Super Gegant, i dijous i divendres han tancar les proves els Infantils II.

Anna Oller i Ibai Linacisoro nous campions de la Copa Espanya

Després de les competicions disputades a La Molina, Sierra Nevada i aquestes últimes carreres a Baquèira Beret, Anna Oller (CANMC) ha finalitzat al capdavant de la Copa Espanya Audi Quattro Cup 2013 amb un total de 1261 punts. En cada carrera s'han computat fins a 100 punts per obtenir la victòria i uns altres 100 per marcar el millor temps de la màniga. El segon i tercer lloc han sumat 85 i 75 punts respectivament. Així doncs la catalana s'ha proclamat campiona de la Copa Espanya, seguida de Barbara Vives (CAEI) amb 1197 punts i Maite Rodriguez (ARA) qui ha sumat 1138. En categoria masculina els tres primers classificats han dominat el circuit de principi a fi al estar presents en gairebé tots els podis de la temporada. Ibai Linacisoro (ANZ) s'ha proclamat vencedor de la Copa Espanya d'aquest any al haver pujat més vegades al primer graó del podi i sumar un total de 1625 punts. En segona posició s'ha situat Antonio Samaniego (ANZ) amb 1625 punts i tercer ha estat Ferriol Llibre (CAT) després de sumar 1155 punts.

Nuria Tornero (MLEC) i Ibai Linacisoro guanyen els Campionats d'Espanya

L'última fase del circuit té l'al·licient d'estar considerat el campionat d'Espanya de la categoria. A més, es determina qui és el millor de les diferents modalitats amb el premi de la combinada, que és sinònim d'ajuntar els temps de la prova més tècnica, l'Eslàlom, amb els de la més veloç, el Super Gegant. Així doncs, els guanyadors del Campionat d'Espanya han estat Nuria Tornero (MLEC) i Ibai Linacisoro (ANZ). En segona posició han quedat Maite Rodriguez (ARA) i Antonio Samaniego (ANZ) i tercers han estat Barbara Vives (CAEI) i Albert Fornesa (LMCE).

Super Gegant
En el Super Gegant del dimecres Nuria Tornero (MLEC) va guanyar amb un temps d'1:08.78. Barbara Vives (CAEI) va ser segona després de marcar 1:08.87 i Iranzu Lezaun (NAV) va quedar tercera amb un crono d'1:09.03. En homes es va adjudicar l'or Antonio Samaniego (ANZ) amb un temps d'1:05.98 seguit de Aingeru Garai (CAEI) qui va finalitzar segon en 1:06.31 i Ibai Linacisoro (ANZ) que va acabar tercer amb 1:06.35.

Gegant

En el Gegant del dijous Ana Esteve (CEVA) es va imposar amb un temps total de 2:05.89. A vint-i-nou centèsimes va quedar en segona posició Anna Oller (CANMC) amb un temps de 2:06.18 i tercera va ser Barbara Vives (CAEI) amb un temps de 2:06.56. En Homes Ibai Linacisoro (ANZ) va guanyar amb un temps final de 2:00.30. Antonio Samaniego (ANZ) li va acompanyar en el segon graó del podi després de marcar 2.02.43 i tercer va ser Ferriol Llibre (CAT) al parar el crono en 2.03.39.

Eslàlom

En l'Eslàlom del divendres Nuria Tornero (MLEC) es va adjudicar la victòria amb un temps total d'1:24.46. Maite Rodriguez (ARA) va quedar en segona posició després de marcar un temps d'1:26.27 i en el tercer graó del podi es va situar Barbara Vives (CAEI) amb un temps final d'1:27.67. En Homes Ibai Linacisoro (ANZ) va tornar a guanyar amb un temps d'1:14.24. Segon va ser Ander Gonzalez (ARA) amb un crono d'1:16.31 i la medalla de bronze va ser para Gonzalo Viou (MAD) amb un temps d'1:16.39.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny