Notícia

Punt i final del Circuit Interclubs catalans a Pas de la Casa

Avui dissabte 23 de març i diumenge 24 es disputa la Final del 21è Circuit Interclubs d'Esquí Alpí, que tancarà la classificació d'aquesta temporada 2012-13. Després de disputar-se el conjunt de les sis proves que donen nom a aquest circuit integrat per totes les categories de competició excepte els Alevins, aquest cap se setmana es decidiran quin seran els podis d'aquesta nova edició.

Les proves del Circuit que ja s'han disputat han estat el 8è Trofeu Espot Esquí, el 2on Trofeu Intercopos, el 2on Gran Premi Iberdrola, el 8è Trofeu Vall del Lord, el 9è Trofeu Vila de Llívia i el 32è Gran Premi Catalunya.

La Final del Circuit Interclubs, organitzada pel Club Alpí CANM Cerdanya (CANMC) constarà de la celebració d'un Eslàlom i un Gegant al Estadi Francesc Viladomat de Pas de la Casa. El repartiment de premis tindrà lloc mitja hora després d'acabar la competició de diumenge. Els esportistes podran reposar forces gràcies als batuts Glop que Llet Nostra ha fet arribar a les pistes.

ESTADI FRANCESC VILADOMAT

L'estadi Francesc Viladomat es troba al sector de Pas de la Casa de GrandValira. Té una qualificació de Pista Negra, és homologada per la FIS i té una longitud de 1.156 m., la cota de sortida és a 2.500 m. i l'arribada a 2.200 m. a la zona de Costa Rodona (En m2 són 65.643, Hectàrees 6,56).

Opinions

Més opinions


EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


36%


7%


57%

14 vots