Notícia

Samantha Mcclellan i Mikel Linacisoro guanyen l'Audi Quattro Cup Copa Espanya U14

Autor/a: FCEH
La catalana i l'aragonès s'imposen en la classificació final després de sis carreres al llarg de la temporada.

Ahir dimecres 20 de març es va disputar l'última prova d'esquí alpí pertanyent a l'Audi Quattro Cup Copa Espanya de categoria Infantils I, noies i nois de 12 a 14 anys. Des del dilluns Baquèira Beret ha acollit tres jornades intenses de competició per dirimir els campions d'aquesta temporada 2012/2013. La fase final és així mateix el Campionat d'Espanya oficiós de la categoria.

Samantha Mcclellan (GRAN UEC) i Mikel Linacisoro nous campions de la Copa Espanya.

En dames les tres primeres classificades són de la FCEH. Samantha Mcclellan és la nova campiona de la Copa Espanya, seguida de Carla Grau i Carla Vilalta. En homes ha acabat líder i per tant campió de la Copa Espanya Mikel Linacisoro, de la Federació Aragonesa (ARA). Segon ha finalitzat el català Ramon Barrufet (CAEI) i tercer ha estat el també aragonès Marco Sanchez (ARA).

Resultats Gegant Campionat d'Espanya

El dilluns es va disputar la prova de Gegant. En dames es va imposar Samantha Mcclellan (GRAN- UEC) amb un temps final d'1:31.57. En segona posició va quedar Carla Grau (C.E.T) després de marcar 1:33.28 i tercera va ser Noelia Gasienica (ARA) amb un temps final d'1:33.49.

En categoria masculina es va adjudicar la victòria Ramon Barrufet (CAEI) amb un temps d'1.29.43. Segon va ser Mikel Linacisoro (ARA) al parar el crono en 1:29.71 i tercer Ibon Mintegui (ARA) amb un temps final d'1:31.03.

Resultats Eslàlom

El dimarts es va disputar la prova més tècnica, l'Eslàlom. En dames va guanyar la medalla d'or Noelia Gasienica (ARA) amb un temps total d'1:31.03. En el segon graó del podi es va situar Samantha Mcclellan amb un crono d'1:31.84 i Alicia Sanchez (ARA) es va adjudicar el bronze després de marcar 1:32.04. En homes va sortir victoriós Mikel Linacisoro (ARA) amb un temps final d'1:24.51. La plata va ser per Marco Sanchez (ARA) després de marcar 1:29.25 i el bronze per a Pol Salvat (CAEI) amb un crono d'1:29.64.

Resultats Super Gegant

En la prova més veloç, i a tan sols una màniga, disputada ahir dimecres, Carla Grau va guanyar en dames amb un temps d'1:11.24. Segona va arribar Irati Belio (ARA) després de finalitzar en 1:11.83 i tercera Carla Vilalta  amb un temps d'1:12.01. En homes Marco Sanchez (ARA) ha guanyat l'or amb un temps d'1:10.33. Segon va quedar Andres Fornesa (CEAC) amb un crono d'1:10.62 i Mikel Linacisoro (ARA) va pujar al tercer graó del podi amb un temps d'1:10.77.

Resultats de la combinada

Sumant els temps de les proves d'Eslàlom i Super Gegant es determinen els guanyadors de la combinada. Les guanyadores del Campionat d'Espanya han estat Carla Vilalta (LMCE), seguida de Irati Belio (ARA) i Samantha Mcclellan (GRAN - UEC). En homes han pujat al podi Mikel Linacisoro (ARA) en primera posició i Marco Sanchez (ARA) i Ramon Barrufet (CAEI) en segon i tercer lloc respectivament.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny