Notícia

Domini francès a la SBX Europa Cup celebrat a Andorra

Malgrat els imprevistos meteorològics, que van obligar a suspendre la sessió d’entrenaments de dijous, Vallnord-Arcalís va acollir divendres i dissabte l’Europa Cup de SBX, una prova que va servir d’avantsala per a la World Cup de 2014, que també tindrà lloc a l’estació andorrana. La delegació francesa va ser la més guardonada, ja que en la categoria femenina Elisa Ravel es va imposar en les dues jornades i en la masculina divendres va guanyar el també francès Vincent Dreme i dissabte l’austríac Julian Lueftner. Quant als espanyols, el millor resultat va ser el 14è lloc de María Hidalgo en la prova femenina de divendres.

Les condicions meteorològiques, que no havien estat favorables dijous passat, finalment, van permetre que la SBX Europa Cup se celebrés al sector Arcalís de l’estació de Vallnord divendres i dissabte. «Hem pogut disputar dues copes d’Europa malgrat les condicions meteorològiques d’aquests dies, i això és una satisfacció», va explicar Jean Claude Montané, director de Secnoa, un cop tancada la competició.

La delegació francesa va ser la protagonista durant les dues jornades de l’Europa Cup en aconseguir el triomf en tres de les quatre proves celebrades. Durant la jornada de divendres, en categoria masculina es va imposar el francès Vincent Dreme, seguit de l’italià Cristian Belingheri i el suís Jérôme Lymann, i en la femenina la victòria va ser per a la francesa Elisa Ravel, acompanyada al podi per la suïssa Debbie Pleisch i la també francesa Océane Pozzo. Quant a les proves celebrades dissabte, en homes es va imposar l’austríac Christopher Fischer i en dones va repetir triomf la francesa Elisa Ravel, seguida, aquesta vegada, per la suïssa Debbie Pleisch i la francesa Juliette Lefèvre.

Respecte a l’actuació dels riders espanyols, el millor resultat el va protagonitzar María Hidalgo, que va accedir als quarts de final de la prova de divendres i va finalitzar en el 14è lloc. Quant als nois, el millor va ser Juan Pascual, eliminat als vuitens de final de la prova de dissabte i que va ocupar la 28a posició.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny