Notícia

Gastronomia d'alçada a Baqueira Beret

Autor/a: Baqueira Beret
L'estació aranesa compta amb 17 punts de restauració en pistes entre els quals hi ha des de restaurants d'alt nivell fins carpes per prendre un tentenpié.

En les més de 1922 Ha de domini esquiable al llarg de les quals discorren 120 km de pistes trepitjades no només hi ha traçats i remuntadors. A Baqueira Beret es cuida especialment la restauració de qualitat ja que avui dia no s'entén unes bones vacances de neu sense uns àpats que arrodoneixin el plaer d'esquiar.

Al llarg i ample de l'estació hi ha 17 punts de restauració repartits entre restaurants, carpes, pàrrecs, barralhs i cafeteries-self service.

Restauració variada a Baqueira

Baqueira és la zona on hi ha més punts gastronòmics, començant per la Borda Lobato o el restaurant la Perdiu Blanca situats al costat de l'hotel Montarto fins l'exitós bar de copes aprés ski de Baqueira 1500 on ja és habitual prendre un vi després de l'última baixada .

Un cop amb els esquí posats i ja en l'arribada superior del telecabina, el Restaurant 1800 al costat del telecadira del Pla de Beret ofereix un tranquil espai per un dinar relaxat ja que compta amb una selecció de cuina aranesa i catalana.

Al costat de la zona de debutants a la mateixa cota 1800 es troba el self-service amb el seu bar que està pensat per a grups amb ganes de menjar de manera pràctica i seguir esquiant.

A la cota 2200 la vista panoràmica que ofereix el restaurant i bar més alt de l'estació s'ha d'acompanyar dels seus famosos esmorzars dolços o salats.

Beret i Orri, des de el piscolabis fins al màxim luxe

El Orri Möet Winter Lounge s'ha convertit en una icona de la restauració del centre hivernal. És un espai únic, amb menjador i terrassa amb unes excel·lents vistes a la cara nord, pensat per gaudir d'una copa de Moët & Chandon acompanyada de delicioses tapes. És imprescindible reservar per dinar i sopar en grup.

A Beret es torna a repetir el format de Baqueira 1800 amb una àmplia zona de restauració que va des del exquisit restaurant Pla de Beret, fins a una àmplia cafeteria i un pràctic autoservei. La terrassa d'aquesta cota 1850 és la més gran de tota l'estació i permet unes vistes impressionants a 360 graus del magnífic entorn. Els barralhs (carpes) de Beret i Blanhiblar juntament amb el pàrrec (cabanya) de Dossau permeten uns punts de restauració ràpida.

Bonaigua i Argulls

Al pàrrec d'Argulls, a mig camí de Bonaigua i Baqueira, es pot gaudir d'un aperitiu, tapes o un ràpid entrepà.

A Bonaigua destaca el Refugi Sant Miquel, un local modern, acollidor i amb llar de foc, és una cerveseria d'altura que s'ha especialitzat en tapes selectes, més de 20, algunes d'elles creades per grans xefs com Dani García o Paco Roncero. Una opció interessant és precisament el menú de tapes. És el lloc perfecte per fer una parada de descans durant la jornada d'esquí però hi ha més. També ofereix la possibilitat de celebrar sopars i festes per grups en exclusiva amenitzades amb música seleccionada per un DJ. El menú especialment dissenyat per als sopars és certament apetitós: pa de pagès torrat amb tomàquet, Torrada de fongs amb pernil, Quiche de rocafort amb peres de Lleida, Còctel de cranc rus, Filet Bonaigua i per postres Illes flotants del Mestre Obis.
El Refugi Sant Miquel és el de creació més recent i està situat al port de la Bonaigua.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny