Notícia

Primer or per al CAEI i la Val d'Aran als Campionats Infantils d'Espanya

Autor/a: Baqueira Beret
Dilluns va començar a Baqueira Beret, amb el Gegant de Inf.I, la primera prova del Nacional Infantil, fase final de la Copa d'Espanya Audi Quattro Cup, que tindrà lloc a l'estació durant aquesta setmana del 18 al 22 de març .

La jornada va transcórrer en un entorn ideal per a la realització de tan alta prova, el Campionat Infantil d'Esquí Alpí, el sol, la neu compacta i la temperatura fresca han ajudat a que la bona organització de l'equip de l'Stadium de Beret pogués complir amb totes les expectatives i així els corredors poguessin realitzar unes magnífiques baixades pel traçat del Eslàlom Gegant.

Ramon Barrufet (CAEI-FCEH), amb un temps de 1'29'' 43 va aconseguir la primera posició en imposar en el primer set i guanyant el total de les dues baixades, El segon classificat va ser el Aragonès Mikel Linacisoro (ARA) 1 '29'' 71 i el tercer també Aragonès Ibón Mintegui 1'31'' 03.

Barrufet natural de Juneda (Lleida) ha estat aquest hivern sota la disciplina del Centre de Tecnificació de la Vall d'Ara en els grups d'infantils , intern en l'Aubèrja Era Garona de Salardú i compartint estudis en l'IES de Vielha.

En dames, amb un temps de 1'31 "57, Samantha McClellan (GRAN-CAT) va aconseguir la primera posició seguida en segon lloc per Carla Grau Pi (CET-CAT) amb un temps de 1'33" 28 i per Noelia Gasienica (CEJCA-ARA) amb un temps de 1'33 "49 en el tercer lloc.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny