Notícia

Un nou esdeveniment per Vallter 2000: Kevinter, el 16 de març

Autor/a: Diari de la Neu
Serà el proper dissabte 16 de març. La I KevinTer és una competició de Slopstyle que es portarà a terme a l'Snowpark de Vallter 2000. Constarà d'una línea combinada entre salts, calaixos i baranes. Estarà formada per dues rondes classificatòries, que donaran accés a una tercera ronda que serà la final. El tall es definirà segons el numero de participants.
L'Horari serà el següent: de 9 a 11 Inscripcions i a través d'aquest formulari: http://goo.gl/DfdeJ, de 10 a 11 Entrenaments, d'11 a 13 Classificatòries i de 13 a 14 Finals

Categories:
- Snowboard
+Masculí:
>Menors de 18 anys.
>Majors de 18 anys.
+Femení:
>Categoria única
-Freeskii
+Masculí:
>Menors de 18 anys.
>Majors de 18 anys.
+Femení:
>Categoria única

Premis:
1 Forfait de Temporada de Vallter 2000 i uns esquís de freestyle.

Inscripcions:
Al punt d'informació de Vallter 2000 hi trobareu una taula d'inscripcions, però millor si prèviament us inscriviu per aquest formulari: http://goo.gl/Un7i2
Els participants amb forfait de temporada tindran l'inscripció gratuita, que caldrà ferla per internet o en l'horari establert per tal de recollir el dorsal i la resta d'informació.
Els participants que no tinguin forfet de temporada obtindran un pack on s'inclourà el forfet i la inscripció a un import de 30 € persona (assegurança no inclosa).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny