Notícia

El representant territorial de l’Esport a Girona coneix a Núria el projecte “Escola de Neu”, de l’institut Joan Triadú de Ribes de Freser

Autor/a: Gencat.cat
El representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, va visitar el 5 de març, a la Vall de Núria, el projecte “Escola de Neu” de l’institut Joan Triadú, de Ribes de Freser, que permet a l’alumnat d’ESO practicar l’esquí alpí en aquesta estació com a assignatura d’educació física. L’han acompanyat el director dels Serveis Territorials a Girona del Departament d’Ensenyament, Albert Bayot, i la directora del centre educatiu, Rosa Comes.

L’Escola de Neu té, entre les seves finalitats, que els nois i noies vegin l’esquí com una opció laboral de futur - alguns del monitors que ara imparteixen classes són exalumnes del centre- i permet que els alumnes d’ESO, un dia a la setmana, puguin adaptar els seus horaris per tal d’anar a l’estació de Núria per esquiar durant 3 hores, on aprendran i perfeccionaran l’esquí, en funció de les habilitats de cadascú.

Aquest projecte es porta a terme des de l’any 1997. Primer, a iniciativa de la Federació Catalana d’Esquí, i amb posterioritat n’agafaria el relleu el mateix institut, amb l’Ajuntament de Ribes i els Consells Comarcal i Esportiu del Ripollès, amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport.

Aquest programa ja ha començat a donar els seus fruits i en l’actualitat diversos integrants de la selecció catalana d’esquí han sorgit d’aquesta iniciativa.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny