Notícia

L'hivern més llarg de Baqueira Beret

Autor/a: Baqueira Beret
La temporada 12/13 es recordarà per les seves precipitacions històriques i per perllongar la temporada 1 mes, des de la data prevista de tancament, l'1 d'abril, fins al 5 de maig. L'estació presenta unes condicions espectaculars per l'esquí amb gruixos de neu que oscil·len entre els 240 cm als 450cm.
L'estació aranesa donarà la possibilitat a tots els esquiadors i snowboarders de gaudir de la quantitat de neu acumulada a Baqueira fins al 5 de maig. El centre hivernal anirà adequant l'obertura de zones a mesura que avanci la primavera.

Fins al dia 1 d'abril l'estació estarà oberta en la seva totalitat tal com estava previst en el calendari oficial. Del dia 2 fins al 7 d'abril inclusivament estarà oberta tota l'àrea de Baqueira i Argulls-Bonaigua fins al Cap del Port. Durant aquest període el forfet de dia tindrà el preu reduït de 35 € adults i 20 € infantils.

A partir del 7 d'abril, l'estació mantindrà oberta tota l'àrea de Baqueira durant els caps de setmana d'abril i la setmana del 27 d'abril al 5 de maig.

Agenda:

9 i 10 de març: Trofeu Fundació Jesús SerraFalta molt poc per a la celebració de la gran festa de l'esquí alpí a Baqueira Beret.
És una cursa open (oberta a tothom), prevista per als dies 9 i 10 de març, està dirigida tant a corredors com aficionats que busquin divertirse i guanyar algun dels importants premis en joc.
Competició, regals i sorpreses durant dues jornades i serà sens dubte un any més, una gran festa de l'esquí.
Més informació i inscripcions (fins al 7 de març) a: http://www.baqueira.es/tjs

Fins el 10 de març Setmana del Caviar a la Val d'Aran
Es tracta d'una mostra gastronòmica del Caviar de la Vall d'Aran i els seus derivats, esdeveniment que ofereix menús degustació o pinxos amb caviar Nacarii, producte que s'elabora des de l'any 1999 a la piscifactoria de Les.
Aquest any participen cinc restaurants: Era Coquelin, Esquiró, Er Occitan, Urtau i Hosteria Catalana.
Cal recordar que el caviar Nacarii està inclòs a la Marca de Garantia Productes de la Val d'Aran.
Més informació: www.visitvaldaran.com/es/component/k2/item/1724-jornadas-caviar

9 i 10 de març: Campionats d'Espanya de Trineus amb Gossos
Els dies 9 i 10 de març Baqueira Beret serà l'escenari del Campionat d'Espanya de Mushing Neu, que acollirà un centenar de participants de tot l'estat espanyol.
El circuit d'el campionat es disputarà en dues jornades al Pla de Beret.
Dissabte dia 9, la sortida del primer participant serà a les 9 del matí, mentre que diumenge serà a les 08:30 h.
S'han fixat dues classes, la classe oberta (on es pot participar amb gossos mestissos) i la classe nòrdics, en la qual només poden prendre part tirs amb gossos de raça nòrdica.
Més informació: www.pirena.com/cast/campeonatos-nieve.html

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny