Notícia

Descobrir Baqueira Beret a través dels Safaris

Autor/a: Bombers de la Generalitat
Baqueira Beret proposa una activitat que permet conèixer el seu extens domini esquiable seguint uns recorreguts marcats que porten a l'esquiador per les seves 3 àrees: Baqueira, Beret i Bonaigua. Els recorreguts descrits amb molt detall: punt de sortida, quins remuntadors prendre, per on baixar les pistes, punts de restauració i serveis que es troben en el camí etc ..

S'ha tingut en compte el nivell de l'esquiador i per això s'han elaborat 3 Safaris diferents que tenen una senyalització específica a pistes. El Safari blau per a un nivell d'esquí mig, ideal per lliscar per pistes còmodes, àmplies, planerament exagerades.
El Safari vermell està dirigit a l'esquiador amb un bon nivell d'esquí i discorre per pistes més atrevides.
El Safari negre ideat per un esquiador expert ja que l'itinerari transcorre per les pistes més difícils de l'estació. Una manera nova de gaudir d'una innivació històrica.

Una altra opció és descobrir els Safaris de la mà d'un expert guia-esquiador de Era Escola durant el cap de setmana. La durada del Safari és d'unes 4 hores i finalitza al Bar Baqueira cota 1.500 amb una copa de cava. Preu per dia per persona 20 euros (mínim 8 persones). Cal fer la reserva abans del divendres a les 14.00h.

Per més informació i reserves carmeta@baqueira.es<mailto:carmeta@baqueira.es>i 973 63 90 44
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial