Notícia

Podis al 5è Trofeu GER Alevins i Interclubs

Autor/a: FCEH
Prop de 200 corredors de les categories Alevins I i II i Interclubs es van donar cita el passat dissabte 16 de febrer a l'estació de Boí Taüll per disputar el 5è Trofeu GER. La pista Vaques va acollir aquestes proves organitzades pel Club Esquí GER i puntuables per a la Copa Catalana i Copa Espanya Circuit Audi Quattro Cup Alevins.

El 5è Trofeu GER va constar d'un Gegant que ens va deixar un podi femení en Alevins I amb tres corredores del CEVA: com a guanyadora Eugenia Brotons, seguida de Lucia Gutierrez i Paula Salvans. Triomf del CAEI en el podi masculí amb el primer lloc de Josu Vidal, seguit de Tomas Barata del CEVA i Victor Mora també del CEVA. En Alevins II, el triomf femení va ser per a la madrilenya Raquel Sepulveda, seguida de Lisa Vallcorba del CEVA que va pujar al segon esgraó del podi i Ana Vidaor del CAEI que va arribar en tercera posició. Al podi masculí d'aquesta categoria va pujar en primer lloc Pau Indicano del SCS, seguit de Mikel Palobart del MAC i Alvaro Chalbaud del CAEI amb una tercer lloc.

Un cop disputada aquesta prova per les categories Alevins, es va disputar la prova Interclubs per a la resta de categories amb la participació de més de 50 inscrits. La prova, que va ser a la mateixa pista Vaques, va constar de la disputa d'un Gegant a una mànega. En Infantils I, triomf de Mireia Torrent i Roger Estalella del PC, seguits en segon lloc de Claudia Geli del mateix club i Aimar Herrero del GER. Van completar el podi Camila Gras del EEC i Josep Viola del PC. En categoria Infantil II, destaquem la primera i segona posició aconseguides pel CSC en mans dels germans Hellin, Ignacio i Javier, primer i segon respectivament. El tercer lloc va ser pel corredor del CAEI Ton Consul. En les classificacions del Veterans, primer lloc de Eva Melgosa del CSC i Albert Navarro del CEAP en Veterans A, i triomf de Luis Quiros del CSC en Veterans B. Judit Selma del PEC va guanyar en categoria Juvenils I mentre que Ona Montaña ho va fer en Juvenils II.
Veure classificacions clicant en aquest enllaç
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial