Notícia

Proclamats els Campions de Catalunya Llarga Distància

Autor/a: FCEH
Després de la celebració dels Campionats de Catalunya de Fons a La Quillana el passat diumenge 10 de febrer, aquest diumenge 17, s'han celebrat els Campionats de Catalunya de Llarga distància a La Rabassa. La prova, puntuable per a Copa Catalana d’Esquí de Fons, va convocar a les categories Cadet i Júnior I a la distància de 10km i als Júnior II, Sèniors i Màsters a la distància de 20 km.
En categoria Màster els campions de Catalunya van ser Piluca Gash del Bellver i Carles Gamisans del PEC. Els corredors del CEFUC Berta Morral i Oscar Jorba, tots dos membres del grup de tecnificació de la FCEH, es van proclamar guanyadors de la prova en categoria Sènior. El podi femení el va completar Laia Aubert del CENA i el podi masculí Sadurní Betriu del CEFUC i Armand Geriment del BELLVER.
En categoria Júnior 1, triomf del CEFUC amb Ainhoa Armendariz que va proclamar-se campiona seguida de Marta Cester del ANEC, totes dues membres de tecnificació. En el podi masculí Oriol Llarden del ANEC es va dur el títol de campió. El van acompanyar els corredors del PEC Mario Parodi i Bernat Galceran. Tots tres són membres del grup de tecnificació de la FCEH.
La fondista catalana Lydia Iglesias del ANEC es va proclamar campiona en categoria Cadet, seguida de Pepa Garcia del Bellver i Olga Grau del PEC. En homes, triomf del ANEC que va fer tres podis: primer Pol Vidal, segon Jan Segalàs i tercer Marc Pérez.
Font: FCEH

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots