Notícia

Toni Puig, Anna Diaz Prieto, Ona Rocamora i Nuria Pau Campions de Catalunya

Autor/a: Photoset.es
Aquest cap de setmana l'estació catalana d'Espot Esquí ha acollit els Campionats de Catalunya Velocitat i el Campionats de Catalunya Absoluts i Juvenils, ambdós d'esquí alpí. D’una banda, els Campionats de Catalunya Velocitat, celebrats sota la tutela de la FCEH, es van celebrar divendres dia 15 de febrer sota l’especialitat de Súper Gegant, homes i dones, a la pista La 2.

Toni Puig i Anna Diaz Prieto Campions de Catalunya Velocitat

A la pista LA 2, es va dur a terme el Súper Gegant que va determinar el títol de Campió de Catalunya Velocitat, també puntuable per a Lliga Catalana i punts FIS. Els campions van ser els catalans Toni Puig i Anna Diaz Prieto del UEC - M. Van completar el podi masculí l’aragonès Gorka Ugalde i el català Gabriel Guerra. De les noies, Nuria Pau de LMCE va repetir la segona posició i Julia Bargallo del CAEI va quedar en tercer lloc. A més, a la mateixa pista, es va disputar un Súper Gegant classificatori per a Lliga Catalana i punts FIS que ens va deixar com a primers classificats a l’andalús Jan Misse i a la catalana Ona Rocamora del CAEI, en categoria masculina i femenina respectivament. Juan del Campo i el catalana Nuria Pau van fer segons i els també catalans Toni Puig i Mariona Boix tercers.

Ona Rocamora i Nuria Pau Campiones de Catalunya Absoluts i Juvenils

Dissabte 16 de febrer van donar el tret de sortida els Campionats de Catalunya Absoluts i Juvenils que van reunir prop de 150 corredors. La prova, organitzada sota la tutela de la FCEH, es va disputar sota les especialitats d’Eslàlom i Gegant, homes i dones. En Eslàlom el vasc Juan del Campo es va dur la primera posició, seguit de l’aragonès Gorka Ugalde en segon lloc i del català Joan Castell en tercera posició. Al més alt del podi femení va pujar la catalana Ona Rocamora, seguida de la francesa Laurie Alieu i de la també catalana Cristina Vilanova.
En la prova de Súper Gegant, Juan del Campo va repetir títol de campió, per davant del català Pol Rocamora que va fer segon i del madrileny Ignasi Martorell. Pel que fa al podi femení d’aquesta prova, les catalanes Nuria Pau, Ona Rocamora i Mariona Boix es van dur la primera, segona i tercera plaça, per aquests ordre.

En aquests Campionats de Catalunya vam comptar amb la participació dels corredors i corredores catalanes membres de l'equip de Tecnificació. Les proves, puntuables per a Lliga Catalana Absoluta Juvenil i Challenge, van estar adreçada a les categories Juvenils I, Juvenils II i Sèniors. El comitè organitzador d’aquets Campionats va està regit per les normes de la Federació Internacional d’Esquí.

Font: FCEH
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial