Notícia

Pol Carreras disputarà l'eslàlom del Mundial d'Esquí

Autor/a: Photoset.es
Pol Carreras ha estat cridat a última hora per disputar l'eslàlom que tanca el Mundial d'Esquí de Muntanya d'Schladming (Àustria). Pol està content, però li hagués  agradat tenir un protagonisme més gran en aquests Campionats del Món.
Tal com va succeir en el Campionat del Món de Garmisch, Pol Carreras (1990.01.17) ha estat seleccionat a última hora per la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (RFEDI) per disputar l'eslàlom que tanca el Mundial de Schladming. Pol, vigent campió d'Espanya del eslàlom, viurà a l'estació austríaca seva segona participació mundialista, encara que amb cert amargor, ja que li hagués agradat tenir més presència, convençut de les seves possibilitats.

VIATJA AQUEST DIJOUS I PARTICIPARÀ A LA CLASSIFICATÒRIA

L'esquiador d'Atomic viatjava ahir cap a Schladming. Avui divendres el dedicarà a l'aclimatació i l'entrenament i dissabte disputarà la prova classificatòria, per gaudir de més feeling amb la competició i donada la importància de la mateixa, encara que no ho necessita ja que Espanya disposa d'una plaça directa en eslàlom per a la carrera. En la seva estada a Schladming, Pol comptarà amb el suport de Mark Tilston, entrenador de Carolina Ruiz que romandrà a Schladming per estar al costat de Pol en aquests moments tan importants.

"HE ACONSEGUIT RESULTATS COM PER TENIR UNA MILLOR PARTICIPACIÓ"

Després de conèixer la seva selecció, Pol no amaga la seva alegria, encara que tampoc pot amagar que li hagués agradat tenir un major protagonisme i que les coses s'haurien de fer d'una altra manera. "Estic content per anar, era un dels objectius de la temporada, però he aconseguit resultats significatius en el que portem de temporada com per poder tenir una participació oficial des del primer moment". Tanmateix, malgrat aquest gust agredolç, l'esquiador d'Atomic manifesta que "vaig a donar-ho tot, com sempre, traient la il·lusió de no sé on, la veritat". "Estic sorprès de la meva perquè no sé d'on trec la meva motivació davant tants obstacles".

VOLIA DISPUTAR EL GEGANT I LA SÚPER COMBINADA

Amb ganes que arribi ja el dia de la competició, Pol Carreras es queixa del seu poc protagonisme al Mundial, ja que, segons ell, hauria d'haver estat més gran. En aquest sentit, apunta que "per les referències que tinc, crec que podria haver fet un bon resultat a la súper combinada, ja que el súper m'agrada i ho faig bé, i l'eslàlom és la meva especialitat, i m'hagués agradat participar en el gegant, ja que he obtingut classificacions significatives en proves de la Copa d'Europa aquesta temporada i aquestes proves mundialistes et serveixen molt de cara al futur donant-te experiència i confiança per cites de rellevància".

Millors resultats de Pol del que portem de temporada

26è a la Copa d’Europa d’Arber (Alemanya), en eslàlom

30è a la Copa d’Europa de Kirchberg (Àustria), en eslàlom

3r a l’eslàlom FIS de Sestriere (Itàlia), en dues ocasions

4rt a l’eslàlom FIS de Valgrisenche (Itàlia)

12è al gegant FIS de La Thuile (Itàlia)

27è a la Copa d’Europa de Pozza (Itàlia), en eslàlom

Font: Laneualdia.com
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial