Notícia

Jornada solidària a Vallter 2000 organitzada per Oncolliga

Autor/a: Oncolliga Girona
La Fundació Oncolliga Girona ha organitzat per aquest dissabte 16 de febrer la segona Oncoesquiada. L'esdeveniment es celebrarà a Vallter2000 i servirà per recaptar fons per continuar donant serveis als malalts de càncer i als seus familiars.
L’Oncoesquiada consistirà en una esquiada lliure durant el matí o amb els monitors que proporcionarà la mateixa fundació. A la tarda tindrà lloc una cursa pensada per a tothom, independentment del seu nivell d’esquí, i acabarà la jornada amb baixada de torxes solidària i una xocolatada per a tothom.

La Fundació Oncolliga Girona organitza un autocar que sortirà de l’estació de busos de Girona a les 6.45 h. i farà una segona parada al Pavelló de Fontajau minuts després. Qui ho desitgi també podrà dirigir-se directament a Vallter2000, sigui com sigui caldrà inscripció prèvia.
Iniciatives com la segona Oncolliga requereixen el suport de tota la ciutadania perquè la Fundació Oncolliga Girona pugui continuar amb la seva tasca solidària així com millorar en els serveis que ofereix.
Font: Vallter 2000 - laneu.cat - Web Oncolliga Girona

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny