Notícia

Ivan Tibau i Enric Ticó intercanvien les banderes representatives dels Campionats del Món d’esquí alpí IPC La Molina 2013

Autor/a: La Neu al dia
La Secretaria General de l’Esport i la Federació Internacional d’Esquí Paralímpic han lliurat les banderes representatives dels Campionats del Món d’esquí alpí IPC 2013 al president d’FGC, Enric Ticó, i a l’alcalde d’Alp, Ramon Moliner.

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, juntament amb la representant del Comitè Paralímpic Internacional (IPC), Mariona Masdemont, van lliurar al president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i a l’alcalde d’Alp, Ramon Moliner, les banderes representatives dels Campionats del Món IPC de La Molina.  Aquest gest, celebrat el dilluns 11 de febrer al Museu Colet de Barcelona, ha estat l’últim acte oficial previ a la cerimònia d’obertura dels Campionats, que serà el proper dia 19 de febrer a La Molina.

Entre els dies 18 i 27 de febrer se celebraran a aquesta estació del Grup FGC els Campionats del Món d’esquí alpí IPC 2013, que concentraran als millors esquiadors del món a La Molina. Aquests campionats, una de les competicions internacionals més importants a nivell de l’esport paralímpic, reuniran més de 270 persones entre esquiadors, guies, entrenadors i membres d’equips que intentaran culminar molts mesos de treball i esforç als Campionats del Món. A La Molina s’hi podran trobar representants de fins a 28 països diferents, des dels més vinculats a la neu com són Itàlia o França fins a d’altres menys arrelats al fred com Mèxic.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots