Notícia

Arriben els Campionats de Catalunya Velocitat Absoluts i Juvenils

Autor/a: FCEH
El proper cap de setmana arriben a l'estació catalana d'Espot Esquí els Campionats de Catalunya Velocitat i el Campionats de Catalunya Absoluts i Juvenils, ambdós d'esquí alpí.

D’una banda, els Campionats de Catalunya Velocitat, celebrats sota la tutela de la FCEH, es duran a terme divendres dia 15 de febrer sota l’especialitat de Súper Gegant, homes i dones, a la pista Stadium. La prova, puntuable per a Lliga Catalana Absoluta Juvenil i Challenge, estarà adreçada a les categories Juvenils I, Juvenils II i Sèniors, i espera comptar amb la participació de prop de 80 corredors d'aquesta disciplina d'hivern.

Seguidament, dissabte 16 de febrer donaran el tret de sortida els Campionats de Catalunya Absoluts i Juvenils que convocarà a les mateixes categories esmentades, i que espera reunie a més de 100 corredors. La prova, organitzada sota la tutela de la FCEH, sumarà punts per a Lliga Catalana i es disputarà sota les especialitats d’Eslàlom i Gegant, homes i dones. Els corredors es donaran cita a la pista Stadium d’Espot Esquí dissabte 15 de febrer per disputar un Gegant i diumenge 17 per realitzar la prova d’Eslàlom.

En aquests Campionats de Catalunya comptarem amb la participació dels corredors catalans membres de l'equip de Tecnificació. El comitè organitzador d’aquets Campionats de Catalunya Velocitat, Absoluts i Juvenils d’Esquí Alpí es regirà per les normes de la Federació Internacional d’Esquí. (FIS)

(Font: FCEH)
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial