Notícia

Vallter 2000 adapta els seus estatuts després de convertir-se en empresa pública

Autor/a: Arxiu Diari de la neu
El consell executiu de la Generalitat ha aprovat avui els nous estatuts que regiran l’estació d’esquí Vallter 2000 a partir de l’entrada de capital públic en aquesta societat, que des de fa uns mesos controla Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
D’aquesta manera, es modifiquen els estatuts que fins ara regien la societat per adaptar-los a les peculiaritats a l’entrada de capital públic. Concretament, la modificació aprovada afecta onze articles dels estatuts aprovats anteriorment a la junta general d'accionistes de 12 de novembrede 2012.
Així, la societat té ara la condició d’empresa pública de la Generalitat i queda subjecte a la normativa pròpia del sector. El seu capital social serà de 3,9 milions d’euros, amb accions d’una mateixa classe i sèrie, que confereixen els mateixos drets i obligacions als seus propietaris. El 60% de la societat està en mans de FGC mentre que l'antic propietari, Salvador Serra SA, en conserva un 30%.
Vallter no és un cas aïllat en un Pirineu català que ja tenia quatre estacions més públiques: Vall de Núria, la Molina, Portainés i Espot Esquí. Precisament ell president de FGC, Enric Ticó, va explicar en una visita a Ripoll que volen aplicar a l'estació de Setcases el model de complex de muntanya de Núria.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny