Notícia

Prop de 350 corredors al 2on GP Iberdrola

Autor/a: FCEH
La Molina ha estat l'escenari de celebració del 2on Gran Premi Iberdrola dut a terme dissabte 9 i diumenge 10 de febrer. La prova, organitzada pel Club d’Esquí Alpí Pirineus i sota la tutela de la FCEH, va constar d’un Eslàlom i un Gegant en les categories Infantil 1 i 2, Juvenils 1 i 2, Sènior i Màster A i B, masculí i femení. La competició, que formar part del Circuit Interclubs d'esquí alpí, estava pensada per a totes les edats, des d’infantils fins a veterans, i va acollir a prop de 350 corredors, que es van reunir a la pista El Pedró.

Eslàlom

En categoria Sènior es va proclamar campió de la prova de dissabte Pau Miranda Fuentes del MEGA, seguit de Dídac Bartolomé del CIM i Albert Navarro del CEAP. Mariona Soldevila deL CEAP i Carles Masdeu del SCC van ser els guanyador en categoria Júnior 2.

En Júniors I, la primera i la segona posició del podi femení van ser per esportistes del CANMC, Clara Gusta i Marta Cendra, respectivament. La tercera noia classificada va ser Janina Orfila del EEC. Pel que fa al podi masculí en aquesta categoria, Roger Bisbe del CEAC es va dur el 1er lloc, seguit de dos corredors del CANMC, Marc Relat i Xavier Soucheiron. Erola Massegue del CANMC en noies, i David Martin del CEAC en nois, van ser els campions en categoria Infantil II. Sofia Adell del PC i Gonzalo Bertran del CANMC van ser els segons, seguits de Oriol Moreno del CEAC i Paula Deu del MEGA. Seguint amb els més petits, els Infantils I, els guanyadors del premi van ser Camila Ros del EEC i Gonzalo Arango del CEAC. Els segons calaixos del podi van ser per Laia Massague del CANMC i Aleix Perez del EEC. Els tercers en pujar van ser Victor Palau del CANMC i Roger Estalella del PC. Pel que fa als Veterans, destaquem les primeres posicions aconseguides pels corredors del CANMC Rosa Maria Carbonell i Jordi Selga.

Gegant

A la prova de Gegant Sènior, Pau Miranda del MEGA va a tornar a pujar al primer esgraó del podi. Albert Navarro del CEAP va fer segon i Marc Cucurull del CANMC tercer. En Júnior II, primera plaça de Victor Boix del CANMC i segona de Fernando Peris del CEAP. Pel que fa als podis en categoria Júnior I, el CANMC va pujar a la primera posició amb Jaume Fleta en masculins i va repetir en el femení amb Clara Gusta. Van completar el podi femení Marta Cendra (2ona també a l'eslálom) i Carla Torras del mateix club. El podi masculí va seguir amb Marc Forne i Jan Sala, corredors de la LMCE. En Infantils II els primers van ser Didac Piñol del MEGA i Marta Gispert del CANMC. Iñaki Lopez del LMEC i Erola Massegue van fer segons i Maria Serra del PC i Oriol Moreno del CEAC tercers. Finalment, en Infantils I, Gonzalo Arango del CEAC va repetir podi masculí com a primer classificat. Es va estrenar com a primera classificada Laia Massegue del CANMC. Els segons van ser Claudia Geli del PC i Pau Poch del MEGA, seguits de Maria Pia Maña del CANMC i Julià Serra del PC.

Enllaços relacionats
Resultats  
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial