Notícia

Tret de sortida dels Campionats del Món d’esquí alpí IPC La Molina 2013

Autor/a: Diari de la Neu
El Comitè Organitzador dels Campionats del Món d’esquí alpí IPC La Molina 2013, dels Campionats del Món de Telemarc d’Espot i de la Copa del Món de Snowboard de La Molina s’ha constituït a l’Espai Provença (FGC) de Barcelona. És el Comitè que treballarà per a que aquests tres grans esdeveniments esportius internacionals que tindran lloc al llarg de l’hivern al Pirineu Català es duguin a terme amb gran èxit.

El Sr. Ricard Font, secretari de Territori i mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat en representació del Sr. Santi Vila, que és el president del Comitè Organitzador, el Sr. Eduardo Roldán, president de la Real Federación Española Deportes de Invierno i també president del Comitè Organitzador juntament amb el Sr. Enric Ticó, president d’FGC i vicepresident del Comitè i Albert Solà, director de FGC – Turisme i Muntanya i membre del Comitè, han donat a conèixer la importància del desenvolupament d’aquestes proves al territori català.

Ricard Font: “Amb aquests tres grans esdeveniments estem creant una promoció del Pirineu en tot el seu conjunt, tant en l’àmbit esportiu com en el de territori. Els Campionats són fruit de l’esforç sorgit del Pla Global del Pirineu”.

Eduardo Roldán: “La confecció d’aquest Comitè Organitzador constata la importància que tenen els Campionats del Món d’esquí alpí IPC, de Telemarc i la Copa del Món de Snowboard, ja que signifiquen molt per als esports d’hivern en aquest país. A més, es tracta d’un projecte que va començar fa anys i que té com a meta final els Jocs Olímpics de Barcelona Pirineu 2022”.

Enric Ticó: “Que es duguin a terme aquests tres campionats internacionals a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat suposa la culminació d’un gran treball que han fet al llarg dels darrers anys i que és un aparador internacional del Pirineu Català. Serà també una molt bona manera d’apropar la neu, la muntanya i els esports d’hivern a la nostra societat”.

Albert Solà: “Durant molts anys s’ha treballat des de la base i ara ja tenim l’experiència per dur a terme esdeveniments internacionals que garanteixen l’èxit. Per als Campionats del Món IPC de La Molina hem homologat una pista per a que es pugui celebrar la prova de Descens, la més espectacular de totes amb 2,8km i 550m de desnivell”.

(Font: lamolina2013.cat)

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny