Notícia

Júlia Bargalló, seleccionada pel Festival Olímpic de la Joventut

Autor/a: Photoset.es
 L'esquiadora Júlia Bargalló, formada des de petita als equips base del Club Aranès d'Esports d'Iuèrn, i ara sota la disciplina de l'equip juvenil de la RFEDI, ha estat seleccionada per participar al Festival Olímpic de mla Joventut Europea (FOJES).

Tres són els atletes que representaran a Espanya en aquesta edició de les FOJES, i una d'elles serà Júlia Bargalló.. Aquest certamen enguany se celebrarà del 17 al 22 de febrer a Brasov (Romania), en tres modalitats diferents, esquí alpí amb Júlia Bargalló, esquí nòrdic i surf de neu, destacant que aquesta selecció es basa en les directrius marcades pel Comitè olímpic Espanyol.

Aquest esdeveniment esportiu que està a punt de celebrar va ser creat per l'Associació de Comitès Olímpics Europeus (EOC) amb el propòsit de difondre entre tota la joventut europea els principis i valors de l'olimpisme. La seva primera edició es va celebrar el 1991 a Brussel.les.

Es tracta d'una manifestació esportiva orientada a esportistes d'alt nivell de les categories més joves. D'aquesta manera participen en aquesta competició, que se celebra bianualment en les seves edicions d'estiu i hivern, atletes d'entre 14 i 18 anys que segurament en un futur seran protagonistes de l'esport mundial.

D'altra banda apuntar que l'aranès Ton Cònsol després d'aconseguir un or en el campionat d'Espanya en la categoria novice, ha estat seleccionat per la federació espanyola d'esports de gel per representar Espanya en l'europeu DRAGON TROPHY and TIVOLI CUP 2013 que se celebrarà a Ljubljana (Eslovènia), del 6 al 10 de febrer 2013.

(Font: FCEH)

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny