Notícia

El "Fricandó Matiner" visita Vallter 2000

Autor/a: Arxiu Vallter 2000
El programa matinal de ràdio ‘Fricandó de neu’, de RAC 105,  té una cita amb les pistes Vallter2000 demà divendres 15 de febrer.
El Fricandó matiner celebra la segona esquiada del ‘Tour Fricandó de neu 2013’ a Vallter, i es tracta de la segona visita (ja hi van ser la temporada passada)  que fa el programa a l'estació més oriental del Pirineu.
Conviden 100 oients, i el premi inclou: dos forfets per persona, el transport en autocar amb la companyia de l'Ivan Medina, i tres hores de morning show a càrrec del Fricandó matiner en directe des de la sala del cinema del Casal Camprodoní a la plaça Doctor Robert, 1, de Camprodon  amb tots els membres del programa: Vador Lladó, Núria Casas, Ivan Medina, Peyu i Xavi Cazorla.
Si voleu aconseguir els dos forfets amb l’autocar inclòs i viure el programa, envieu un SMS amb la paraula clau MATI al 27775 (preu del missatge: 1,42 €, IVA inclòs).

Cada dia, quan acabi el programa, trucaran els afortunats i hi ha temps per participar-hi fins al 12 de febrer.
I els que no pugueu anar a veure el programa en directe, el podreu escoltar i veure a través de les càmeres de rac105.cat en temps real.
Tots cap a Vallter2000 amb el patrocini del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Diputació de Girona i la col·laboració de Jalpiaventura.
Més informació: RAC105.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny