Notícia

Les novetats de Porté per la nova temporada

Més pistes, més innivació, més serveis i preus especials per a famílies

L'estació d'esquí de Porté Puymorens presenta diferents novetats per aquesta temporada (2015/2016). Des de fa setmanes que s’està treballant des de diversos àmbits per oferir als usuaris de l’estació més comoditat i millor servei. Un aspecte prioritari per aquesta temporada, i pels pròxims anys, és l’adaptació dels preus dels forfets de temporada pensant en les famílies. I s’han creat nous models de forfets que inclouen també a les famílies monoparentals, amb la possibilitat de fer el pagament dels forfets en tres terminis (novembre, desembre i gener).
Les inversions que s’han afrontat en aquesta temporada se centren en la millora d'alguns serveis i en l’ampliació de la innivació en el complex.

Les principals novetats d'aquesta temporada són:
.- Nova pista negra “La Vertige”. A 2.500 metres d'altura, a la sortida del mirador voladís de "Le Pied dans le vide". "La Vertige" és una pista negra pels amants de pendents vertiginosos. El traçat connecta amb la pista negra "La Cheminée" i amb la pista negra "Le trou sans fond". Des del punt d'inici s'accedeix a la resta del sector de Fontfrède amb pistes per a tots els nivells.
.- Un nou snowpark, que s’instal·larà a l’àrea de la Vignole, amb un forfet exclusiu.
.- Nova pista verda a la zona boscosa baby de Fontfrède.
.- Nous canons de neu, d'última generació, al sector de la Vignole i del Village.
.- Nova i més innivació a l'àrea de la pista del Soldat.
.- Panells informatius en els remuntadors, amb mapes i termòmetres digitals.
.- Cobertura wifi a bona part de l'estació, principalment a totes les zones d'accés de l'estació.
.- Servei de transport amb furgoneta de 9 places des de l'estació de tren de Porté- Puymorens a l'accés del complex a Porté 1600. Servei durant tota la temporada.
.- Nou concepte de forfets de temporada per a famílies.


-NOUS FORFETS FAMILIARS, ASSEGURANCES A 1 EURO I PAGAMENT EN TRES TERMINIS

Una de les novetats que l’estació posa a l’abast de l’usuari és una ampliació en l’oferta dels forfets de temporada per a famílies. En la línia d’acostar la pràctica de l’esquí, i conscients de la situació econòmica per a molts, l’estació amplia la seva oferta i dóna resposta a l’actual model de famílies. Així, surt a la venda el forfet de temporada per a famílies monoparentals i ja és possible comprar forfets de família per a dues (màxim un adult), tres, quatre, cinc o més persones. Els preus d’aquests forfets, en promoció fins el 30 de novembre, s’han fixat amb les tarifes de venda de la temporada passada. I encara més. Els forfets de promoció per a famílies (també els forfets de promoció individual) es podran pagar en tres terminis (novembre, desembre i gener). La compra s’ha de fer online (web de Porté) i caldrà presentar el llibre de família a l’hora de recollir els forfets. L’estació potencia així la seva política de preus adaptats a la realitat i ajustats a la demanda de les famílies, seguint el nostre lema “Porté, l’estació de la Cerdanya que pensa en tu”. L'oferta de forfets de temporada per a famílies és un producte que està dissenyat per tenir continuïtat en les pròximes temporades.
També, cal destacar, que per a tots aquells que vulguin comprar un forfet de temporada de promoció, familiar o individual, tindran l’assegurança per només 1 euro més.
Aquestes nous productes s’afegeixen a la resta de les promocions i possibilitats d’esquí a Porté, algunes de les quals ja s’han convertit en clàssics de l’estació. Així, es manté la gratuïtat dels dijous per a les dones (consultar dies) i es manté els forfets econòmics pels estudiants.

-NOU SNOWPARK, AMB FORFET EXCLUSIU
Finalment, l’estació anuncia un nou snowpark, que tindrà una nova ubicació en el complex. L’snowpark es col·locarà a tocar del half pipe, a la Vignole, la qual cosa facilitarà el seu manteniment i la seva obertura de forma habitual i constant. L’snowpark tindrà diferents salts i mòduls que seguint la recent normativa francesa, el dotarà de màxima seguretat. Pels practicants del freestyle que ho vulguin, l’estació posarà a la venda un únic forfet de 18 euros que permetrà agafar el telesquí i el telecadira de la Vignole, des dels quals s’accedirà a l’àrea de l’snowpark.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial