Notícia

Les novetats de Porté per la nova temporada

Més pistes, més innivació, més serveis i preus especials per a famílies

L'estació d'esquí de Porté Puymorens presenta diferents novetats per aquesta temporada (2015/2016). Des de fa setmanes que s’està treballant des de diversos àmbits per oferir als usuaris de l’estació més comoditat i millor servei. Un aspecte prioritari per aquesta temporada, i pels pròxims anys, és l’adaptació dels preus dels forfets de temporada pensant en les famílies. I s’han creat nous models de forfets que inclouen també a les famílies monoparentals, amb la possibilitat de fer el pagament dels forfets en tres terminis (novembre, desembre i gener).
Les inversions que s’han afrontat en aquesta temporada se centren en la millora d'alguns serveis i en l’ampliació de la innivació en el complex.

Les principals novetats d'aquesta temporada són:
.- Nova pista negra “La Vertige”. A 2.500 metres d'altura, a la sortida del mirador voladís de "Le Pied dans le vide". "La Vertige" és una pista negra pels amants de pendents vertiginosos. El traçat connecta amb la pista negra "La Cheminée" i amb la pista negra "Le trou sans fond". Des del punt d'inici s'accedeix a la resta del sector de Fontfrède amb pistes per a tots els nivells.
.- Un nou snowpark, que s’instal·larà a l’àrea de la Vignole, amb un forfet exclusiu.
.- Nova pista verda a la zona boscosa baby de Fontfrède.
.- Nous canons de neu, d'última generació, al sector de la Vignole i del Village.
.- Nova i més innivació a l'àrea de la pista del Soldat.
.- Panells informatius en els remuntadors, amb mapes i termòmetres digitals.
.- Cobertura wifi a bona part de l'estació, principalment a totes les zones d'accés de l'estació.
.- Servei de transport amb furgoneta de 9 places des de l'estació de tren de Porté- Puymorens a l'accés del complex a Porté 1600. Servei durant tota la temporada.
.- Nou concepte de forfets de temporada per a famílies.


-NOUS FORFETS FAMILIARS, ASSEGURANCES A 1 EURO I PAGAMENT EN TRES TERMINIS

Una de les novetats que l’estació posa a l’abast de l’usuari és una ampliació en l’oferta dels forfets de temporada per a famílies. En la línia d’acostar la pràctica de l’esquí, i conscients de la situació econòmica per a molts, l’estació amplia la seva oferta i dóna resposta a l’actual model de famílies. Així, surt a la venda el forfet de temporada per a famílies monoparentals i ja és possible comprar forfets de família per a dues (màxim un adult), tres, quatre, cinc o més persones. Els preus d’aquests forfets, en promoció fins el 30 de novembre, s’han fixat amb les tarifes de venda de la temporada passada. I encara més. Els forfets de promoció per a famílies (també els forfets de promoció individual) es podran pagar en tres terminis (novembre, desembre i gener). La compra s’ha de fer online (web de Porté) i caldrà presentar el llibre de família a l’hora de recollir els forfets. L’estació potencia així la seva política de preus adaptats a la realitat i ajustats a la demanda de les famílies, seguint el nostre lema “Porté, l’estació de la Cerdanya que pensa en tu”. L'oferta de forfets de temporada per a famílies és un producte que està dissenyat per tenir continuïtat en les pròximes temporades.
També, cal destacar, que per a tots aquells que vulguin comprar un forfet de temporada de promoció, familiar o individual, tindran l’assegurança per només 1 euro més.
Aquestes nous productes s’afegeixen a la resta de les promocions i possibilitats d’esquí a Porté, algunes de les quals ja s’han convertit en clàssics de l’estació. Així, es manté la gratuïtat dels dijous per a les dones (consultar dies) i es manté els forfets econòmics pels estudiants.

-NOU SNOWPARK, AMB FORFET EXCLUSIU
Finalment, l’estació anuncia un nou snowpark, que tindrà una nova ubicació en el complex. L’snowpark es col·locarà a tocar del half pipe, a la Vignole, la qual cosa facilitarà el seu manteniment i la seva obertura de forma habitual i constant. L’snowpark tindrà diferents salts i mòduls que seguint la recent normativa francesa, el dotarà de màxima seguretat. Pels practicants del freestyle que ho vulguin, l’estació posarà a la venda un únic forfet de 18 euros que permetrà agafar el telesquí i el telecadira de la Vignole, des dels quals s’accedirà a l’àrea de l’snowpark.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny