Notícia

Atomic presenta les novetats de la temporada, en plena celebració del 60è aniversari

El catàleg Atomic es divideix en quatre famílies; Race, All Mountain, Freeski i Backcountry Touring

Moment divertit en la presentació Atomic d'ahir bufant espelmes
Moment divertit en la presentació Atomic d'ahir bufant espelmes
Ahir es va celebrar a Barcelona la presentació de les novetats d'Atomic de cara a l'inminent temporada de neu. En un acte especial per la coincidència del 60è aniversari de la marca, i amb la presència de cracs atomics com Mireia Miró, Aymar Navarro, l'andorrà Marc Oliveras i els juniors Júlia Casanovas i Joan Reyné, la celebració va acabar bufant les espelmes d'aniversari. 
En l'acte el director de vendes Victor Castellanos d'Amer Sports, empresa distribuïdora de la marca a Catalunya, va informar del bon ritme en les primeres comandes rebudes per part dels comerços especialistes.
La filosofía d'Atomic continua sent la mateixa, equipar l'esquiador de cap a peus, per aquest motiu cada secció trobem tot el necesari per gaudir d'una jornada de neu.
Anem a fer un primer resum de les novetats:


LÍNIA RACE: 
RIDE REDSTER, l'esquí de pista derivat de la competició

ESQUÍ REDSTER Doubledeck 3.0 XT
L'esquí topall de gamma de la línia Race XT d'Atomic per a un òptim rendiment en l'esquí de pista, gràcies a la tecnologia Doubledeck ia la tecnologia RAMP. Tres de les seves principals característiques serien les d'oferir una alta agilitat en la negociació dels girs curts, estabilitat en les corbes àmplies i una òptima adherència dels cantells. Una resposta que li ve donada en bona part per la combinació de la revolucionària tecnologia RAMP Tech, que gestiona de forma activa la posició del cos per mantenir-lo perfectament centrat sobre els esquís en totes les fases del gir, i la tecnologia Doubledeck 3.0, que ofereix un amortiment, una acceleració increïble i un inici del gir més fàcil.

BOTA REDSTER PRO 120
La Redster Pro 120 és una clàssica bota d'alt rendiment, ideal per als esquiadors de pista i all mountain que busquen una bota de forma estreta que es pugui personalitzar. Aquest hivern es presenta renovada, i destaca per incorporar el botí 3M Thinsulate per tocar de peus sempre a una òptima temperatura, per beneficiar-se del treball de la tecnologia Memory Fit, ràpid i efectiu procés de termoformat de la carcassa i la canya, que facilita una total personalització de la bota en un tancar i obrir d'ulls. Al seu torn, l'estructura ultra rígida Carbon Spine ofereix una rigidesa sis vegades superior a la del plàstic normal per a una millor resposta i poder traçar uns girs precisos i agressius mentre es gaudeix de la neu.
BLACKCOUNTRY

BOTA BACKLAND CARBON
Atomic ha revolucionat el concepte de les botes Backcountry Touring amb el llançament de la gamma Backland, la qual destaca sobretot per tres aspectes: per oferir un extraordinari moviment natural a l'hora de desplaçar -és una de les botes que ofereix un angle més gran d'obertura i d'angle a l'hora de caminar, de fins a un 74º-, per la completa personalització tant del botí com de la carcassa, que ofereix gràcies a la tecnologia Memory Fit, així com per la seva transpirabilitat i condicions de calor que atorga. D'un calçat i descalçat molt fàcil, la Backland Carbon és la més robusta de les dues Backland Carbon presents en el catàleg d'Atomic, en una col·lecció formada per fins a quatre models, un d'ells pensat per al públic femení, la Backland W. La bota que ara ens ocupa, la reina de la gamma Backcountry Touring, és ideal per a ascendir amb comoditat sense oblidar el rendiment, podent al seu torn extreure la llengüeta, i està dotada amb un rendiment extra per baixar esquiant amb seguretat.

Trobareu totes les fotos d'aquest esdeveniment a la nostra galeria de fotos, o clicant aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny