Notícia

Preus especials per a famílies en el forfet de temporada de Vallnord

Aconsegueix un forfet infantil gratuït amb la compra d’un forfet de temporada d’adult

Preus especials per a famílies en el forfet de temporada de Vallnord
Preus especials per a famílies en el forfet de temporada de Vallnord Autor/a: Vallnord
Vallnord prepara la temporada d’esquí d’hivern 2015-2016 amb preus especials en el forfet de temporada fins al 25 d’octubre. Com a estació de referència de l’esquí familiar als Pirineus, aquesta temporada disposa d’una oferta especial per a les famílies i regala el forfet infantil amb la compra d’un forfet de temporada d’adult. A més, tal com és habitual, ofereix uns preus especials per als clients fidels a l’estació.


Fins al dia 25 d’octubre, Vallnord ofereix preus especials en la compra del forfet de temporada. Aquest hivern continua impulsant l’esquí familiar i, tal com l’any passat, el forfet infantil s’amplia fins als 15 anys, mentre que el d’adult va dirigit a majors de 16 anys. Fins al dia 25 d’octubre, es pot adquirir el forfet d’adult a 450 euros i l’infantil a 375 euros.

A partir del 26 d’octubre,els preus canviaran i el preu del forfet d’adult serà de 500 euros i l’infantil de 400 euros. Per als més petits de la família —fins als sis anys—, el forfeta les dues estacions de Vallnord és gratuït.

A més, Vallnord disposa d’una oferta especial per a les famílies: amb la compra d’un forfet de temporada d’adult, l’estació regala un forfet infantil. Amb aquesta promoció, l’estació pretén situar-se com a referent de l’esquí familiar a Andorra, que aquest any torna a tenir en Pocoyó a Pal-Arinsal i el divertit Family Park a Ordino-Arcalís, ambientat en el personatge infantil de l’estació, l’Agustina.

Els amants de l’esquí de més de 65 anys poden adquirir el forfet per 161 euros fins al dia 25 d’octubre i a partir del dia 26, per 175 euros.

PREUS ESPECIALS PER ALS CLIENTS FIDELS DE VALLNORD

Tal com és habitual, Vallnord cuida els seus clients fidels i, per aquesta raó, ofereix uns preus especials en la compra del forfet de temporada a aquells que ja l’han adquirit anteriorment. Per als adults, el cost és de 425 euros, mentre que el preu del forfet de temporada infantil és de 350 euros. A partir del 26 d’octubre el preu variarà i el forfet d’adult costarà 475 euros, mentre que el preu del forfet infantil serà de 375 euros.

COMPRA EN LÍNIA

Fins a l’obertura de la temporada d’esquí, prevista per al 28 de novembre vinent, els forfets es poden adquirir a la botiga virtual de Vallnord —www.vallnord.com—, a les oficines de turisme d’Ordino i de la Massana, a Pyrénées Andorra o bé a la Fira d’Andorra.

NOVETATS DE LA TEMPORADA D’HIVERN 2015-2016

Una de les novetats de la temporada 2015-2016 és la incorporació del nou sistema de taquilles Team Axess, un sistema que permet recopilar informació més acurada dels usuaris mitjançant la gestió de dades de funcionament, vendes, accés als remuntadors, etc. A més, entre les novetats també figuren la millora i l’augment dels serveis de restauració, i l’ampliació del ventall d’activitats a les pistes i d’activitats après-ski.

Més informació a: www.vallnord.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny