Notícia

El Grup FGC signa un acord amb les estacions d’esquí Tot Nòrdic

Gràcies a aquest conveni, ambdues entitats intercanvien forfets perquè els usuaris tinguin a la seva disposició un ampli ventall de quilòmetres esquiables.

El presidetn de FGC Enric Ticó i n'Albert Batalla president de Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’esquí nòrdic
El presidetn de FGC Enric Ticó i n'Albert Batalla president de Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’esquí nòrdicEl Grup FGC, integrat per les estacions d’esquí i muntanya de La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, signa un acord amb la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’esquí nòrdic, la qual està formada per les estacions d’equí Guils-Fontanera, Lles, Aransa, Sant Joan de l’Erm, Tuixent la Vansa, Tavascan i Virós Vallferrera.

Gràcies a aquest nou conveni, durant la temporada d’hivern 2015-2016 s’estableix un intercanvi de forfets entre ambdues entitats. En aquest sentit, els usuaris del forfet de temporada de Tot Nòrdic disposaran d’un forfet gratuït d’1 dia a cadascuna de les estacions d’FGC. Així mateix, els usuaris del forfet de temporada 5.0 i 6.0 del Grup comptaran amb un forfet gratuït de dia a les estacions de la Mancomunitat tants cops com hi vagin al llarg de la temporada. A més a més, el Grup FGC donarà cobertura a les estacions d’esquí nòrdic dins l’estratègia de promoció, comunicació i venta durant la temporada d’hivern.

Condicions d’ús

Segons es descriu en la signatura, aquest acord no s’aplicarà en els forfets d’invitació. Per tal de canviar el val d’invitació, serà imprescindible mostrar el forfet de temporada i la seva identificació a les taquilles centrals de qualsevol de les estacions.

En cas que el forfet de temporada sigui per a dies laborables, el forfet de dia serà per a dia laborable.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny