Notícia

El Centre de Tecnificació de nòrdic de la Seu comencen la pre-temporada a Passo Stelvio

Una desena de fondistes han començat a entrenar sobre la neu a l'estació del Süd-Tirol, a Itàlia
Una desena de fondistes han començat a entrenar sobre la neu a l'estació del Süd-Tirol, a Itàlia Autor/a: FCEH
Una desena de fondistes han començat a entrenar sobre la neu a l'estació italiana. D'altres equips de competició de la Federació Catalana també es posen en forma als Alps Centre de Tecnificació d'Esquí Nòrdic de la Seu 2015-2016 (FCEH)


El Centre de Tecnificació d'Esquí Nòrdic de la Seu d'Urgell ha fet una estada de pretemporada de sis dies a l'estació de Passo dello Stelvio, a les Dolomites (Itàlia). En l'estada hi han participat una desena de joves fondistes, bàsicament de l'Alt Urgell i Cerdanya, que entrenen habitualment amb la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) per tal de millorar el seu nivell competitiu.

Els convocats van poder gaudir d'una neu en bon estat gràcies a les nevades que ja han caigut aquest mes d'octubre als Alps. El Pas de l'Stelvio és un punt d'entrenament habitual per als fondistes d'elit abans de l'inici de les competicions internacionals, gràcies a l'altitud de les pistes, que parteixen des de la cota 2.760. El pas de muntanya italià és el port pavimentat més alt dels Alps i és molt conegut també en el món del ciclisme, com un dels trams més durs del Giro.

Durant aquests dies d'altres equips de competició catalans també estan fent estades de preparació als Alps. Els seleccionats del Centre de Tecnificació d'Alpí de l'FCEH entrenen a l'estació suïssa de Saas-Fee, en les modalitats de supergegant i eslàlom. En surf de neu, també ho han fet al mateix indret els riders Pau Bartolo, Aleix López, Marc Roure, Joan Pascual i Fiona Torelló, just abans de l'inici de la Copa d'Europa. I el club Granuec s'ha preparat a Les 2 Alpes, a França, segons informa Radio Seu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny