Notícia

L'Esportiu publicarà les pàgines de neu els dijous

LaNeu.cat SCP, editora del Diaridelaneu.cat, va arribar l'any passat a un acord amb L'Esportiu per publicar les pàgines de neu del rotatiu
LaNeu.cat SCP, editora del Diaridelaneu.cat, va arribar l'any passat a un acord amb L'Esportiu per publicar les pàgines de neu del rotatiu Autor/a: Diaridelaneu.cat
L'hivern passat va ser el primer en què el rotatiu d'esports en català L'Esportiu va fer una aposta decidida pels esports de neu. En aquesta aposta la societat editora del diariadelaneu.cat, LaNeu.cat,SCP, hi va tenir el seu protagonisme ja que la gestió en continguts i publicitat d'aquesta secció va anar a càrrec de la mateixa editora. Els resultats van ser positius per ambdues bandes i, per aquest motiu, s'ha renovat el conveni de col·laboració, tot i que amb algun canvi.
El més important és que es trasllada el dia de publicació dels divendres als dijous i, el segon, que com ja va passar en la passada temporada es començarà amb una pàgina i en funció de l'evolució d'aquesta s'incrementarà a més pàgines. Un altre dels acords interessants afectarà els subscriptors de L'Esportiu i el El Punt Avui, els quals es beneficiaran d'acords entre les tres societats editores (L'Esportiu, El Punt Avui i Diaridelaneu.cat) i una estació d'esquí, avantatges que en breu els seran comunicades i difoses per aquests mitjans.

El proper 26 de novembre està previst que publicar la primera pàgina de neu d'aquesta temporada que és a poques setmanes de començar. L'Esportiu té una difusió de 43.800 exemplars que permeten arribar a més de 205.000 lectors, entre els quals segur que hi ha una part dels 700.000 esquiadors catalans.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny