Notícia

Vallter reordena els aparcaments per la presència creixent d'autocaravanes

Nova senyalització dels aparcaments de Vallter
Nova senyalització dels aparcaments de Vallter Autor/a: Diari de la neu
En els darrers anys la presència de "mobil-homes" ha crescut als aparcaments de les estacions d'esquí. Aquest és un fenómen comú a totes les estacions de muntanya i davant d'aquesta realitat els responsables de les estacions s'han trobat amb la necessitat de reordenar els aparcaments. La grandària d'aquestes autocaravanes, més llarg i ample que qualsevol vehicle convencional i les dificultats de maniobrar en espais reduïts, sovint provoca que aquest vehicles ocupin dos o fins i tot tres places d'aparcament.

A Vallter la presència d'aquest tipus de vehicles molt usats pels esquiadors de muntanya, per la facilitat d'accés a cims emblemàtics i travesses amb neu per la zona, s'ha optat per reordenar els aparcaments i fer front a aquesta realitat. Des d'aquest estiu s'han senyalitzat, numerat i condicionat els aparcaments, amb especial afectació als número 4,5 i 6, de la cota 2.130 m., al Pla de Morens, on s'hi troben la pràctica totalitat dels serveis de l'estació. També s'han fet millores en el ferm i s'han instal·lat noves tanques de protecció en el perímetre dels aparcaments.

Més millores

A Vallter la temporada d'estiu ha servit per fer altres millores, entre les quals cal destacar la revisió especial extraordinària dels telecadires Jordi Pujol i Enric Planella. D'altra banda s'ha instal·lat una planta de Biomassa per a una millor eficiència energètica, en substitució dels dipòsits de combustible. També s'ha impermeabilitzat la teulada del restaurant Cafeteria principal.

Pel que fa a pistes les millores s'han centrat en un sanejament i instal·lació d’una nova corona de bombolleig al llac, actuacions de millora en la línia d’aigua, substitució de les vàlvules de la pista de l’Estadi per unes de diàleg ràpid, instal·lació de nous paravents, allisament de diferents trams de pistes Morens i Xemeneies i la hidrosembra de talussos a les pistes Barquins i Jordi Pujol.

Altres millores

• Canvi de panell informatiu a Camprodon
• Millores CRM i processos de venda
Parc Lúdic:
• Canvi d’ubicació de la cinta Marmota
• Obres de drenatge i reperfilat de pista
• Instal·lació de grada d’aprofitament d’espai complementari
Seguretat:
• Elaboració del PIDA pla d’identificació i desencadenament d’allaus
Vehicles:
• Adquisició de noves cadenes i tambors de fresa per les màquines trepitjaneu

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny