Notícia

La patinadora de Puigcerdà Maeva Gallarda ha participat per primera vegada a la Copa Volvo

Maeva Gallarda va participar del 4 al 8 de novembre a la Copa Volvo celebrada a Riga.

Maeva Gallarda durant la seva actuació a la Copa Volvo de Riga 2015. Crèdit: Mārtinš Aiše
Maeva Gallarda durant la seva actuació a la Copa Volvo de Riga 2015. Crèdit: Mārtinš Aiše Autor/a: FCEH - Mārtinš A.
La patinadora d'artístic sobre gel Maeva Gallarda ha participat per primera vegada, del 4 al 8 de novembre, a la Copa Volvo celebrada a Riga. La campiona d'Espanya júnior, Maeva Gallarda, va viatjar la passada setmana fins a la capital de Letònia, Riga, per competir en la 28a edició de la Volvo Cup. La patinadora de Puigcerdà, que entrena entre aquesta localitat catalana i la ciutat francesa de Tolosa on estudia, va acudir a la competició al costat del seu entrenador gal, Baptiste Porquet.


En el programa curt, realitzat dijous 5 de novembre, Gallarda va finalitzar en tretzena posició i amb una nota de 36,13 punts. Mentre, en el programa llarg, de divendres dia 6, va obtenir una valoració de 66,09 (el dotzè millor) i un acumulat de 102,22 punts. Malauradament, Maeva va caure al gel en els dos programes, en els quals, per primera vegada, intentava dos triples i a més diferents.

Finalment, la patinadora de la FCEH va quedar tretzena d'un total de 40 patinadores que van prendre part en la prova. Un resultat bastant bo."M'he sentit més o menys bé, llàstima de les caigudes. Evidentment hagués pogut fer-ho millor, però portant patins recents nous (només 2 setmanes) crec que el resultat ha estat bé", explica Maeva.

La propera competició internacional on participarà la patinadora de la FCEH, després de la Copa Volvo, serà l'Open d'Andorra 2015, del 18 al 22 de novembre de 2015 a Canillo (Andorra), on també hi participaran altres patinadors de la FCEH.

Classificació completa
De FCEH
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial