Notícia

En marxa la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel

El Palai de Geu de Vielha va acollir, els passats 7 i 8 de novembre, la Copa Cegva

Podi Debs A Femení Copa Cegva 2015-16
Podi Debs A Femení Copa Cegva 2015-16 Autor/a: CEGVA
Proclamats els podis de la Copa Cegva a Vielha. Hi participaven 19 patinadors i patinadores del FC Barcelona, 20 del CEGVA i 13 del CEPAP.


El Palai de Geu de Vielha va acollir, els passats 7 i 8 de novembre, la Copa Cegva de patinatge artístic sobre gel, primera prova puntuable de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2015-2016, circuit que inclou a més la Copa Puigcerdà, la Copa Canillo i la Copa Internacional Ciutat de Barcelona.

Organitzada pel Club d'Esports de Gèu Val d'Aran i la FCEH, la competició va aplegar un total de 70 patinadors i patinadores pertanyents als clubs catalans FC Barcelona, CEGVA i CEPAP i al club andorrà ACG.

En Advanced Novice Femení, la campiona va ser Ingrid Riera del FCB, seguida de Anna Bertran del CEPAP i de Mónica Carratalà del FCB. En Masculí, el podi va ser pels patinadors blaugranes Joan Farrés (1r) i Arnau Joly (2n).

En Aleví Femení, Annika Huestis del FCB es va dur la 1a posició, seguida de la seva companya de club Meritxell Mollà i Anne Ripa del CEGVA. En Masculí, el campió en solitari va ser Martí Alonso del CEGVA.

En Basic Novice B Femení, el podi va ser blaugrana amb Erika Riera (1a), Fanny María Aranda (2a) i Anna Royo (3a). En Masculí, el podi va ser del CEPAP amb Eric Alis (1r) i Jan Vilella (2n).

En Benjamí Femeni, Irene Aris del CEGVA va quedar 1a, seguida de Nora Olivella també del CEGVA i Gabriela Orsoni del CEPAP.

En Cadet Femení, la campiona en solitari va ser Maria Medina del CEPAP, mentre que en Debs A Femení, el 1r i 2n lloc del podi va ser per a dues patinadores andorranes, Inés Caubet i Ione Cummins. El tercer lloc el va ocupar la patinadora del CEGVA, Naia España.

En Debs Femení, tot el podi va ser blaugrana de la mà de Júlia Rodríguez (1a), Alexandra Martínez (2a) i Berta Guinovart (3a).

En Debutant Femení, la campiona va ser Mariona Carpio del CEPAP, seguida d'Ainara Zazo del ACG i de Judit Capaces del CEPAP. En Masculí, Pau Vilella del CEPAP es va dur la 1a posició seguit de Telmo Ripa del CEGVA.

En Escola Femení, la guanyadora va ser l'andorrana Emma Hidalgo, seguida de la patinadora del CEPAP Laia Puntí i l'andorrana Ariadna López. En Masculí, triomf del patinador andorrà Raul García del ACG, seguit del català Daniel Odriozola del CEGVA.

En Infantil A Femení, Ana Masip del CEGVA es va dur la 1a posició, seguida de les patinadores andorranes Angela Camp i Catherine Capdevila.

En Júnior ISU Femení, Laia Bertran del CEPAP va guanyar, seguida de l'andorrana Tania Margarido. En Masculí, Alexandru Ilici del CEGVA va ser el campió en solitari.

Finalment, en Júnior Sènior A Femení, la guanyadora en solitari va ser Ona Fernández del CEPAP.

De FCEH
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial