Notícia

Podis catalans a l'Open Andorra en patinatge artístic sobre gel

Maeva Gallarda i Aleix Gabara subcampions de l'Open Andorra en patinatge artístic sobre gel

Maeva Gallarda subcampiona de l'Open Andorra a Canillo 15/16
Maeva Gallarda subcampiona de l'Open Andorra a Canillo 15/16 Autor/a: FCEH
Del 18 al 22 de novembre es va celebrar l'Open d'Andorra ISU de patinatge artístic sobre gel a Canillo, competició internacional on patinadors de la FCEH van assolir podis.


Maeva Gallarda del Club Esportiu Patinatge Artístic Puigcerdà (CEPAP) i Aleix Gabara, de la secció de patinatge artístic sobre gel del FC Barcelona, van assolir el títol de subcampiona i subcampió de l'Open Andorra en la categoria Júnior. "M'he quedat a una centèsima de la primera plaça i realment no estic molt satisfeta. Però bé, segona plaça de sis no està tant malament, sobretot a nivell internacional". Explica Maeva, que l'any passat també va assolir la segona posició del podi en aquesta competició.

Tòn Cónsul, també de la secció de patinatge artístic sobre gel del FC Barcelona, va completar el podi masculí amb la 3a posició, seguit de Tomás Llorench Guarino (club CEGVA) que va assolir la 4a. En Novice femení, les patinadores de la FCEH Mónica Carratalà (secció FC Barcelona) i Griselda Serrallach (club CEGVA) van classificar-se en 5a i 11a posició, respectivament.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial