Notícia

Més obertures per dissabte: La Molina i Els Angles

Cada vegada més estacions poden confirmar l'obertura per aquest dissabte

Les "retracs" treballant a la pista Llarga a La Molina tots aquest dies per condicionar la neu dels canons
Les "retracs" treballant a la pista Llarga a La Molina tots aquest dies per condicionar la neu dels canons Autor/a: Facebook La Molina
Cada vegada més estacions poden confirmar l'obertura per aquest dissabte 28 de novembre. La temperatura rigorosament freda i una humitat igualment baixa estan contribuïnt, i de quina manera, a innivar les parts baixes i mitges de les estacions. No és que no es pugui fer neu en cotes altes, que també, però fins ara el vent ha impedit o en el millor dels casos ha reduït la producció de neu i la cobertura de pistes. En qualsevol cas dues estacions més ja obriran aquest dissabte: La Molina i Els Angles. La primera ho acaba d'anunciar a través de les seves xarxes socials i la segona ho va fer ahir al vespre en un comunicat en el qual s'anuncia que en les properes hores es confirmarà quines pistes i remuntadors s'obriran. A més, possiblement en les properes hores o dies s'anunciaran més obertures ja que per avui al vespre i especialment demà s'esperen nevades a tota la serralada, amb estimacions de gruixos que poden arribar als 50 cm a la Val d'Aran per sobre els 1.000 m. i amb gruixos propers als 20 cm al Pirineu oriental.
Així doncs, per dissabte ja hi ha confirmades les obertures parcials de Porté-Puymorens, Baqueira, Grandvalira, Vallnord, La Molina i Els Angles, per ordre cronològic d'avisos d'obertura.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial