Notícia

Més obertures per dissabte: La Molina i Els Angles

Cada vegada més estacions poden confirmar l'obertura per aquest dissabte

Les "retracs" treballant a la pista Llarga a La Molina tots aquest dies per condicionar la neu dels canons
Les "retracs" treballant a la pista Llarga a La Molina tots aquest dies per condicionar la neu dels canons Autor/a: Facebook La Molina
Cada vegada més estacions poden confirmar l'obertura per aquest dissabte 28 de novembre. La temperatura rigorosament freda i una humitat igualment baixa estan contribuïnt, i de quina manera, a innivar les parts baixes i mitges de les estacions. No és que no es pugui fer neu en cotes altes, que també, però fins ara el vent ha impedit o en el millor dels casos ha reduït la producció de neu i la cobertura de pistes. En qualsevol cas dues estacions més ja obriran aquest dissabte: La Molina i Els Angles. La primera ho acaba d'anunciar a través de les seves xarxes socials i la segona ho va fer ahir al vespre en un comunicat en el qual s'anuncia que en les properes hores es confirmarà quines pistes i remuntadors s'obriran. A més, possiblement en les properes hores o dies s'anunciaran més obertures ja que per avui al vespre i especialment demà s'esperen nevades a tota la serralada, amb estimacions de gruixos que poden arribar als 50 cm a la Val d'Aran per sobre els 1.000 m. i amb gruixos propers als 20 cm al Pirineu oriental.
Així doncs, per dissabte ja hi ha confirmades les obertures parcials de Porté-Puymorens, Baqueira, Grandvalira, Vallnord, La Molina i Els Angles, per ordre cronològic d'avisos d'obertura.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny