Notícia

Les estacions d'esquí nòrdic incorporen lectors electrònics

Aquesta és una de les novetats que s'han donat a conèixer en la presentació de la temporada 2015-2016

Imatge d'arxiu de Tuixent La Vansa. Les estacions d'esquí nòrdic incorporen lectors electrònics
Imatge d'arxiu de Tuixent La Vansa. Les estacions d'esquí nòrdic incorporen lectors electrònics Autor/a: Facebook Tuixent La Vansa
Les estacions d'esquí que formen part de la marca Tot Nòrdic incorporaran enguany nous lectors electrònics per conèixer millor l'ús que es fa dels circuits. Aquesta és una de les novetats que s'han donat a conèixer en la presentació de la temporada 2015-2016 a la demarcació de Lleida, que ha dut a terme aquest dimarts la Diputació.


Mitjançant un xip incorporat als forfets de temporada, els complexos d'esquí de fons podran conèixer la freqüència d'ús de les instal·lacions per part dels aficionats més fidels. Una altra novetat del sector és a Sant Joan de l'Erm. L'estació alturgellenca ha instal·lat una passarel·la de fusta per facilitar l'accés a les pistes a les persones amb problemes de mobilitat. La resta d'inversions s'han centrat en l'arranjament de l'entorn a totes les instal·lacions, com ara les de Tuixent-la Vansa, Lles de Cerdanya, Aransa, Bosc Virós i Tavascan.

Les estacions afronten la temporada amb més optimisme després de la baixada en picat de les temperatures i de les primeres nevades, que han beneficiat especialment l'Aran, l'Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà. A més a més, per a les properes hores s'espera una nevada més abundant, que pot consolidar les pistes per al pont de la Puríssima i permetre també l'obertura dels complexos de fons, que depenen completament de la neu natural.

De RadioSeu.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista