Notícia

Vallnord obre temporada el dissabte només el sector Arcalís

Arcalís encara no pot determinar el nombre de pistes i de remuntadors que s’obriran aquest dissabte

Imatge d'una de les terrasses d'Arcalís
Imatge d'una de les terrasses d'Arcalís
Ordino Arcalís iniciarà la temporada 2015-2016 dissabte vinent, 28 de novembre, tal com s’havia anunciat durant la pretemporada. L’equip de Vallnord - Ordino Arcalís encara no pot determinar el nombre de pistes i de remuntadors que s’obriran aquest dissabte dia 28, però, en qualsevol cas, s’ha compromès a iniciar la temporada en la data prefixada.

La ubicació geogràfica de l’estació, al nord del Principat, l’orientació i l’altitud han permès acumular gruixos de neu suficients per a garantir aquesta obertura anticipada pel pont de la Puríssima. Els clients podran gaudir d’alguns dels nous espais de restauració, que també estaran oberts, així com del servei de lloguer, l’escola, la llar d’infants i el jardí. 

L’estació ofereix uns preus especials fins al dimecres dia 2 de desembre, inclòs: el forfet d’adult costa 25 € i el d’infant, 20 €, preus que corresponen a la tarifa de mig dia en temporada baixa. I és que a partir del 2 de desembre, l’estació ordinenca espera estar oberta pràcticament al cent per cent.

VALLNORD - PAL ARINSAL

Pal Arinsal garanteix, si no hi ha cap causa de força major que ho impedeixi, que l’inici de la temporada serà el divendres dia 4 de desembre. Tot i les nevades dels darrers dies i la contundent baixada de temperatures, Vallnord - Pal Arinsal opta per obrir les instal·lacions el divendres dia 4 de desembre vinent. La voluntat és obrir al públic amb les màximes garanties i oferir una bona qualitat de neu a tots els usuaris, així com un producte a l’alçada de les expectatives dels clients. 
L’equip de Vallnord - Pal Arinsal està treballant a fons per complir aquests objectius i garantir un desenvolupament del pont de la Puríssima excel·lent.

                            

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny