Notícia

Baqueira Beret segueix creixent, ja arriba als 155 km esquiables

Aquest cap de setmana obren temporada amb més de 80 km esquiables

Espectacular imatge del freeride que és pot practicar a Baqueira
Espectacular imatge del freeride que és pot practicar a Baqueira
Ahir es van presentar a Barcelona les novetats d'enguany de l'estació aranesa Baqueira Beret.

Els equips tècnics de l'estació han treballat en la remodelació de traçats la qual cosa ha aportat 4 km més de pistes abalisades per a un total de 150 km. A aquests se sumen els més de 5 km d'itineraris de muntanya que permeten gaudir d'àmplies zones amb poca afluència d'esquiadors i descobrir racons desconeguts de la Vall d'Aran. A nivell numèric amb aquesta remodelació Baqueira Beret passa a tenir 103 pistes abalisades i un freeride únic al sud d'Europa en una àmplia àrea esquiable de 2.166 ha. el que representa una oferta altament atractiva per gaudir dels Pirineus més autèntics.

Les tres pistes noves estan a Beret. La més espectacular és la Gallina accessible a través del telesquí Saumet i que acaba a Orri amb una pala final de fort pendent que posarà a prova la tècnica dels esquiadors experts per tractar-se d'una pista doble diamant (negra) de dificultat. La pista Paum està també situada a Saumet i és una curta vermella de 554 m de longitud i 171 m de desnivell. Al tercer traçat nou s'accedeix pel telesquí Costarjàs i és una altra vermella de 1,5 km de longitud i un desnivell de 368 m que passa per la zona més tranquil·la de Beret.

Diamants a pistes, els dos rombes.

Per facilitar el reconeixement de la dificultat i ajudar en l'elecció de les pistes, Baqueira Beret ha adoptat la senyalització internacional que consisteix en classificar els traçats per diamants (també anomenats rombes). Així, en el nou mapa de pistes, traçats com Orri de Tredòs, Passarells i Gallina apareixen amb doble diamant negre i definides com de "dificultat extrema". La resta de 13 negres de l'estació apareixen amb un únic diamant negre i definides com a "pista molt difícil". Els itineraris fora-pista Lacs Clot der Os, Escornacrabes i Deth Lac de Baciver estan marcats amb dos diamants negres amb fons groc. Finalment, les 39 pistes vermelles de l'estació vénen classificades amb un diamant d'aquest color i una llegenda que defineix "difícil" .

Audi Ski Kronos

Sentir-se com un corredor de Copa del Món amb televisió inclosa? Aquest hivern 15-16 Baqueira Beret proposa als seus clients passar-ho bé imitant esquiadors de la talla de Lindsey Vonn o Marcel Hirscher. Als voltants del Restaurant 2200 s'ha condicionat una pista en què s'ha traçat un fàcil gegant de 200 m de longitud. La baixada de cada esquiador es grava en vídeo de manera automàtica i, després descarregar-lo de www.baqueira.es, es pot compartir en xarxes socials. A més, a Audi Ski Kronos cada participant pot saber el seu temps i pot fer tantes baixades com vulgui. Ideal per jugar-se l'aperitiu amb els amics!

Augment i millora de l'eficiència de la producció de neu

Baqueira Beret amplia i modernitza el sistema de producció de neu contínuament. Aquesta temporada s'ha equipat la part baixa de la Pleta del Duc i la connexió de Bonaigua fins Peülla amb 18 nous productors de neu que garanteixen la innivació a tota la zona del Pallars. També s'han reemplaçat antics productors de neu per nous amb una major capacitat i menor consum energètic.

Més ambient i diversió a Baqueira 1500

A Baqueira 1500 al voltant de l'Hotel Montarto s'ha creat una zona d'oci, restauració i après ski que inclou un bar musical a més de remodelar la recepció d'aquest mític allotjament.

Baqueira Wine Bar by Vinya Pomal: canvi absolut per l'antic restaurant Perdiu Blanca del Montarto que es converteix en una vinoteca amb una àmplia carta de vins de denominació d'origen de tot Espanya. La cuina està especialitzada en racions des marisc, burrata, tàrtar de salmó i carn, formatges, broquetes de filet i un llarg etc. Una oferta nova a Baqueira 1500 on menjar bé a un preu raonable i maridar amb els millors vins espanyols. Té una capacitat per a 60 persones amb caràcter intimista i on es pot menjar a la barra, taules altes i baixes.

Drinkery Montarto: bar musical també a la planta baixa de l'hotel Montarto que s'obrirà a partir de les 15 h. diàriament per començar l'après ski prenent unes copes encara amb les botes posades. Amenitzat amb DJ, pantalla gegant per veure esdeveniments (i com no el futbol) en dates assenyalades i obert fins després de mitjanit per l'última copa després del sopar.

Hotel Montarto: renovació de la recepció per fer-la més còmoda i funcional i que a més compta amb un espai d'exposició i esdeveniments en què durant tot l'hivern hi haurà activitat. Ski Service també disposa de botiga amb material d'alta gamma a més d'un córner de Baqueira Store per a les compres d'última hora.

Tres noves màquines trepitja-pistes

Hi ha poques sensacions més plaents que estrenar una pista acabada de trepitjar a primera hora del matí. Per a la preparació i manteniment òptim dels 150 km de traçats, Baqueira Beret disposa d'un parc de 14 màquines trepitja-pistes tres de les quals són de nova adquisició. Totes elles estan equipades amb un sistema GPS per a un millor rendiment i una total seguretat dels conductors.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny