Notícia

Masella acomiada el cap de setmana amb 4.000 esquiadors a les seves pistes

L'estació de Das i Alp ha rebut duran aquesta primera setmana més de 5.000 esquiadors

Masella acomiada el cap de setmana amb 4.000 esquiadors a les seves pistes
Masella acomiada el cap de setmana amb 4.000 esquiadors a les seves pistes Autor/a: Masella
La direcció de l'estació fa un balanç positiu de la primera setmana d’obertura. Han passat per l’estació durant aquesta primera setmana més de 5.000 esquiadors. De dimarts a divendres: 1.400 esquiadors. Dissabte i diumenge: Més de 4.000 esquiadors.


Des de Masella fan un balanç positiu de la primera setmana d’obertura de l’estació i, en particular, del primer cap de setmana de la temporada. Segons informa l'estació des de dissabte 21 de novembre s’està produint neu a totes les cotes gràcies a les baixes temperatures i a la moderna xarxa de neu produïda que permet optimitzar al màxim el número d’hores de fred.
D'aquesta manera la temporada 2015-16 es va inaugurar el passat dimarts, 24 de novembre, fet que els permet ser la primera estació en obrir de tot el Pirineu i la Península Ibèrica. A més, des del 24 de novembre Masella obre les seves instal·lacions ininterrompudament, inclosos tots els dies feiners, fins que les condicions de la neu ho permetin, que en general és a finals d’abril o primers de maig.

El comunicat de neu a dia avui a Masella és de gruixos de neu que van dels 25 als 60 cm amb qualitat de neu pols. Els sectors oberts són  Coma Oriola, Cap del Bosc, Bosc d’Alp, La Pleta i Pla de Masella, per mitjà dels 7 remuntadors (Tsd. TGV, Tsc. Coma Oriola, Tsd. Masella Jet, Ct. Pastors, Ct. Pastorets, Tq. Debutants de Coma Oriola i Tcd. Telecorda) que donens accés a un total de 16 pistes. Desnivell esquiable de 550 m de desnivell, des de Cap del Bosc (2150 m) fins al Pla de Masella (1600 m) i 20 quilòmetres de pistes.
 
En base a tot això els responsables de Masella encaren amb optimisme la temporada, ja que aquesta obertura primerenca, permet garantir una temporada de més de 5 mesos d’esquí, oferint una de les temporades més llargues dels Pirineus. Per experiència i estadística les temporades en què es comença al novembre són bones en aquesta estació. Durant les darreres deu temporades n’hi hagut vuit que s’ha obert durant el novembre.

De de l'estació s'ha informat que es continua treballant per garantir el màxim número de pistes i remuntadors de cara el Pont de la Puríssima.

Dades d'esquiadors d'aquest inici de temporada:

Han passat per l’estació durant aquesta primera setmana més de 5.000 esquiadors.
De dimarts a divendres: 1.400 esquiadors
Dissabte i diumenge: Més de 4.000 esquiadors

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny