Notícia

Grandvalira obre tots els sectors per al pont de la Puríssima

Els remuntadors i connexions de cada sector també romandran oberts, així com la totalitat de serveis, restaurants i escoles

Impresionant aspecte que ofereix Grau Roig
Impresionant aspecte que ofereix Grau Roig
Desprès del primer cap de setmana d’obertura, Grandvalira es prepara per obrir al pont de la Puríssima, un dels caps de setmana més importants de la temporada. Després de les nevades caigudes durant la setmana passada i l’intens treball de tot l’equip de terreny, l’estació ha confirmat l’obertura dels sis sectors d’entrada a l’estació (Encamp,Canillo, Soldeu, El Tarter, Grau Roig i Pas de la Casa), donant resposta als clients que han escollit Grandvalira com a destinació per a les seves vacances del Pont de la Puríssima. 

Els remuntadors i connexions de cada sector també romandran oberts, així com la totalitat de serveis, restaurants i escoles. L’edifici de serveis del telecabina El Tarter, una de les grans novetats de la temporada, també obrirà les seves portes al públic aquest divendres amb l’objectiu de millorar l’experiència dels usuaris. Actualment l’estació gaudeix d’uns gruixos d’entre 50cm i 60cm i s’està treballant per poder garantir el major número de pistes possibles. Els quilòmetres esquiables s’actualitzaran durant la setmana i s’aniran ampliant progressivament. L’extens programa d’activitats d’aquesta temporada també es posarà en marxa amb l’arribada dels primers esquiadors de la temporada. L’Abarset, un dels referents de l’après-ski andorrà, inaugurarà la seva programació musical aquest cap de setmana amb les actuacions de B Jones, dj resident al Pacha d’Eivissa i el reconegut dj i productor Saxattack.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial