Notícia

Torna el “Tren Blanc” que enllaça Barcelona amb La Molina i Puigcerdà

Circularà els caps de setmana i festius fins al 28 de març

Torna el “Tren Blanc” que enllaça Barcelona amb La Molina i Puigcerdà
Torna el “Tren Blanc” que enllaça Barcelona amb La Molina i Puigcerdà Autor/a: Diari de la neu
Rodalies tornarà a posar en marxa aquest cap de setmana el ‘Tren Blanc’, que uneix Barcelona amb l’estació d’esquí de La Molina i Puigcerdà. Aquest tren especial de la línia R3 (L’Hospitalet de Llobregat-Puigcerdà per Vic) només circularà els caps de setmana i festius i estarà en funcionament del 5 de desembre al 28 de març.


El nou servei pretén facilitar l’accessibilitat dels viatgers a les pistes durant els caps de setmana i festius, i també millorar la comunicació entre Barcelona i Puigcerdà. El tren sortirà de l’estació de Plaça de Catalunya a les 6.13 h del matí, arribarà a la Molina a les 8.35 h i a Puigcerdà a les 8.53 h. La tornada des de la Molina serà a les 17.32 h de la tarda de Puigcerdà, passarà per La Molina a les 17.57 h i arribarà a la Plaça Catalunya a les 20.29 h. El ‘Tren Blanc’ també farà parada a L’Hospitalet de Llobregat, Granollers-Canovelles, Vic, Ripoll i Ribes de Freser.

14 trens remodelats

Segons un comunicat de Rodalies, la línia R3 disposa de 14 nous trens remodelats de manera integral. Aquests combois disposen d’un disseny més modern i amb seients més confortables. A més, s’han creat, quatre zones per poder guardar bicicletes i esquís. Aquests nous espais estan pensats per als clients que es desplacin a les pistes d’esquí, i tenen armaris dissenyats específicament per subjectar correctament el material necessari per fer esports de neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny