Notícia

Puigbalador ha iniciat avui una temporada carregada de novetats

Puig Balador ha obert avui una temporada carregada de novetats, entre les quals la incorportació d'una trepitjaneus
Puig Balador ha obert avui una temporada carregada de novetats, entre les quals la incorportació d'una trepitjaneus Autor/a: Puyvalador
Primer dia avui de temporada a l'estació de Puigbalador (Puyvalador). L'estació de Riutort, al Capcir, ha posat en marxa instal·lacions amb gairebé tot obert i a un preu de forfet reduït al 50%. L'inici de temporada a Puigbalador arriba carregat de novetats. D'una banda segueix els passos de Masella, Grandvalira i Font Romeu i  també fan una aposta per l'esquí nocturn, es posa en marxa un servei de wifi gratuït, un programa d'ambaixadors de l'estació destinat a reforçar la presència de l'estació a les xarxes socials i, finalment, s'incorpora una trepitjaneus.

Pel que fa a la pista d'esquí nocturn serà operativa tots els caps de setmana i durant tots els dies de les vacances escolars a França del mes de Febrer. L'enllumenat es posarà en marxa a partir de les 18h, i tindrà un cost de 12 euros. Per accedir a la pista s'haurà de prendre el teleesquí Genêt.

Una altra de les novetats és el nou espai per a l'Escola d'esquí amb un telecorda, augmentant i millorant el seu espai de trineus. També ha modernitzat el seu sistema de neu artificial, sobretot el sector Bosc Nègre.
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial