Notícia

Tavascan obre la temporada amb més de 3.000 visitants

Gran afluència de visitants aquest Pont a Tavascan
Gran afluència de visitants aquest Pont a Tavascan
L’Estació de Tavascan ha obert la seva nova temporada neu coincidint amb el pont de la Puríssima i ho ha fet amb un gran èxit de visitants.
Des de divendres, dia 4, fins a aquest dimarts, 8 de desembre, més de 3.000 persones han gaudit al llarg d’aquestes jornades festives dels diferents atractius de l’Estació. Això s’ha traduït paral·lelament amb la venda de més de 1.000 forfets tant d’esquí alpí com de nòrdic.

Aquestes xifres impulsen el que pretén convertir-se en una bona temporada després que l’any passat s’obrís més tard a causa de la manca de neu i es taqués la temporada abans de l’usual.
L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial