Notícia

Balanç positiu del Pont a Masella, més de 21.000 esquiadors

Masella fan un balanç positiu del Pont de la Puríssima sobretot per la meteorologia, les pistes obertes, l’obertura primerenca de l’esquí nocturn i les dates ens han estat molt favorables

Molt bones xifres les d'aquest pont a Masella
Molt bones xifres les d'aquest pont a Masella
Des de Masella fan un balanç positiu del Pont de la Puríssima, els motius destacats son: el temps assolellat, amb temperatures diürnes agradables ha permès que tan a les pistes, com a les terrasses de l’estació molts esquiadors han gaudit de les seves primeres jornades de la  temporada 2015-16. 

L’obertura primerenca de l’estació el passat dimarts 24 de novembre ens ha permès preparar les pistes amb temps per aquests Pont. I hem ofert, malgrat la bonança dels últims dies que no ens ha deixat produir neu, el màxim nombre de km esquiables que s’ha pogut amb gairebé tots els sectors oberts de cotes mitges i baixes de l’estació.

La data d’obertura més primerenca de la història de l’esquí nocturn amb la  inauguració de la temporada de nit el passat dissabte, 5 de desembre.

La coincidència en el calendari d’un bon pont en què molts esquiadors han aprofitat per esquiar durant 4 dies seguits. 

Gràcies a tots aquests factors, han passat per les pistes, durant aquestes 4 jornades, un total de 21.200 esquiadors que han gaudit tant de de l’esquí de dia com de nit. De cara les properes jornades, amb la meteorologia favorable i la instal·lació de neu produïda com a millors aliats, seguirant treballant perquè per les festes de Nadal es pugui oferir el màxim nombre de km esquiables en el domini. Les properes dates d’esquí nocturn d’aquest desembre seran els dies 17, 19, 29 i 30 de desembre, dates que seran una bona ocasió perquè els qui encara no han provat l’esquí de nit ho puguin experimentar. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny