Notícia

Torna la Salomon Quest Challenge més solidària a Baqueira Beret

Serà aquest dissabte 12 de desembre amb motiu de La Marató

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment Autor/a: Baqueira
El dissabte 12 de desembre l'estació de la Val d'Aran serà l'encarregada d'inaugurar la segona edició d'aquesta prova popular sobre la neu que a més aquesta temporada col·labora amb la Marató de TV3 en un projecte solidari que destina els seus beneficis a l'estudi de la diabetis i l'obesitat.


No és exactament una competició, tot i que hi ha guanyadors, tampoc és una patxanga, sent molt divertida. És, senzillament la Salomon Quest Challenge que proposa un recorregut per bona part de l'estació, que preveu obrir 140 km de pistes per al proper cap de setmana, amb proves entre l'esport i l'oci.

Després de l'èxit aconseguit en la primera edició, enguany torna la Salomon Quest Challenge, una competició que pot durar unes tres hores i en què guanya l'equip que aconsegueix la màxima puntuació en diferents esdeveniments que poden realitzar-se sobre esquís, surf de neu o telemark. La participació és per equips de tres persones, que poden ser familiars o amics.

Les proves principals a disputar són un eslàlom gegant (GS) a l'estadi de Beret, un trepidant ski cross, un divertit freeride i com a novetat el Banked eslàlom, que consisteix en muntar un eslàlom per un terreny en forma d '"U" ple de dubbies i peralts. Durant la jornada hi haurà més proves sorpresa que garantiran diversió i emoció, com ara la localitzar balises per l'estació de Baqueira Beret.

Les categories per participar en l'esdeveniment són Challenge i Familiar, amb circuits adaptats a tots els nivells, des de nens de 6 anys fins corredors d'alt nivell. També està oberta la participació de clubs en les categories d'alevins, infantils i juvenils. A més, la Salomon Quest Challenge és un circuit que després de Baqueira, que té l'honor de ser la primera, passarà per quatre estacions més de la península: Grandvalira, Formigal, Cerler i La Molina-Masella

A més de la competició, la Salomon Quest Challenge organitzarà també un atractiu village amb zona per a expositors on es podran recollir els dorsals i es celebrarà el lliurament de premis. Tot això sense oblidar el sorteig de material entre els participants en el qual hi ha més de 8.000 € en regals com un viatge a Canadà, càmeres Sony, rellotges Suunto, esquís Salomon, cursos de conducció Audi, productes ISDIN, cascs, ulleres, motxilles, entre altres premis.

Aquest any, la Salomon Quest Challenge de Baqueira col·labora amb la Marató de TV3 a la prova de l'eslàlom gegant. Aquest projecte solidari, que porta en marxa des de 1992, està impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i està enfocat a l'obtenció de recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen cura. L'edició que se celebrarà el diumenge 13 de desembre destinarà els diners recaptats a l'estudi i prevenció de la diabetis i l'obesitat.

Les participació són 10 € / persona i es poden fer les inscripcions online a la pàgina oficial de l'esdeveniment www.salomonquestchallenge.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny