Notícia

L'andorrà Marín, classificat per a les finals de la Copa del Món de Montafon

Marín en acció
Marín en acció Autor/a: Federació Andorrana Esquí
L’estació austríaca de Montafon acull la primera jornada de la Copa del Món de boardercross i avui ha celebrat les qualificacions. En la línia de sortida serà Lluís Marín, que s’ha classificat en la 17a posició per a les finals de demà dissabte.

Marín ha pogut classificar-se en la segona ronda amb el millor temps de tota la segona mànega, i el cinquè del total, però com que el passi l’ha obtingut en la segona ronda, finalment ha estat classificat 17è.
Demà Marín sortirà en les finals en el heat 1 de vuitens de final, juntament amb els rivals següents: Stian Sivertzen (Noruega), Hagen Kearney (Estats Units) i Sebastian Jud (Àustria).

Marín: “He rebotat a uns dubbis i en l’últim revolt, que és el més important, he estat a punt d’anar-me’n a terra i he perdut la velocitat que portava. En la segona mànega he fet una millor baixada, tot bastant bé excepte aquest mateix revolt que no he fet un error tan greu, però sí un error. Tot i així el temps era bastant ràpid, perquè ha estat el cinquè millor temps, però com que no havia passat en la primera mànega em col•locava en la 17a posició, que és el primer lloc de la segona mànega”.
“Estic anant bastant ràpid, estic anant bastant bé. He de millorar aquest peralt perquè és molt important per demà, perquè és l’últim abans de l’última gran recta i és molt important la velocitat per al final. Penso que allà es poden jugar bastant avançaments”.
“Hem de triar una bona taula aquesta nit, una que llisqui una mica menys però que s’agafi més els cantos i esperar amb moltes ganes començar amb les finals”.

De Fae

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny