Notícia

Skibeta comença la temporada amb la intenció de reduir les esperes per esquiar

Skibeta -la primera plataforma online per comprar forfet, llogar material i reservar classes d’esquí- inicia la temporada d’esquí

Skibeta, per esquiar sense cues
Skibeta, per esquiar sense cues
Skibeta -la primera plataforma online per comprar forfet, llogar material i reservar classes d’esquí- inicia la temporada d’esquí


Skibeta (skibeta.com) ofereix als esquiadors tot el que necessiten pel seu dia a la neu (forfet, material i classes), sense esperes, en un únic lloc: el punt de recollida prioritària dels seus lloguers d’esquí. D'aquesta manera, soluciona una de les principals problemàtiques de l'esquí: l'espera abans de trepitjar la neu. En comptes d’anar a 3 llocs diferents per comprar el forfet, llogar material i demanar classes d'esquí, Skibeta permet als esquiadors fer-ne la reserva per Internet, trobant-s’ho tot preparat en arribar a pistes. 

“Amb Skibeta volem que els esquiadors puguin plantar-se a pistes i esquiar en el mínim temps possible. La nostra raó de ser és que puguin realment gaudir del seu dia a la neu i no es passin hores esperant”, explica Aleix Ràmia, CEO de Skibeta. De moment, Skibeta està present a tres de les estacions més pròximes a les grans ciutats catalanes (La Molina, Masella i Port del Comte)  és a dir, aquelles amb major nombre d’esquiadors de només un dia, els quals no tenien fins ara cap manera de reservar anticipadament. “En un futur, però, volem oferir als clients la possibilitat d’escollir a quina estació reservar d’entre totes les de nivell nacional”. Albert Estella, director de Port del Comte, afirma que “gràcies a Skibeta podrem disposar d’un canal de venda online i millorar la nostra organització perquè sabrem amb antelació part del nombre d’esquiadors que vindran aquell dia”.

Skibeta l’han fundat 3 joves emprenedors catalans de 19 anys: Aleix Ràmia, Enric Florit i Francesc Bruguera, tots estudiants del doble grau en Matemàtiques i Enginyeria Informàtica de la Universitat de Barcelona. El projecte ha estat reconegut per iniciatives com Yuzz del Banco Santander, presentat al BizBarcelona i, a més, opta al premi EmprènUB! 2015 de la Universitat de Barcelona. 
 

Comentaris

5-10-20-tots
1
 


Entrevista

''Treballar al costat d'aquest equip tan motivat és una tasca emocionant''
Víctor Perisé Alía Director de Tavascan - Cap d'explotació

entrevista
Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


75%


8%


8%


8%

12 vots